Wajah Baru :)

5:51 PM


Jeng jeng jeng ! Suprise suprise ! Heeee ape yang suprise cik kak ?

Hee korang perasan ? Alaaaaa xpelahh kalau xperasankan ? *merajuk 2minit je

Korang perasan tak blog dah betukar wajah ? Mesti tak kan ? yelahhh bukan blogger pemes amos, haha Alhamdulillah siap jugak setelah 5jam ++ depan laptop ! hahaha

Rasanya berbaloi kot, nak ubah tema siket. Semua jadi warne pastel. Woahh seronok !

Tak teringat nak print screen template lama, back up pun tidak. Hahaha
*padahal nak jual template lama tu -___-



Tu header lama, mcm tak aumm ! Hahaahaha mentang2 ade header baru -__-


Kanak kanak sangat kan ? Hahaha but I'm in love okehhh ! Warna pastel nie sedap kan mata memandang ? Habis aku godek semua pasal pastel colour ! Abis aku google tgk design yg mana lawa. Aku tak hingat blog mana aku jadi kan inspirasi tadi. Malas nak bukak history. Banyak ooooo :|


Paling suka header, second bahagian sidebar tu. Alolo sweet aiih dengan bunga due kuntum ! Hhaha tu google je. Tak ade nye aku yg buat ! Hahaha Bahagian footer terasa malas nak edit. Cuma tukar warna lahh ikut side bar. Background amek dari header punye background. So cute tooo the max ! haha kbai puji blog sendiri =.=''

Heeeee so ape nak tunggu lagi ? Nak order ? Harga sangat affordable okehh ! Jom TENGOK SINI kalau nak tau harga and package ! heeee sampai disini untuk hari ini. *mcm pelik ayat aku kbai. hahaha


You Might Also Like

5 COMMENT

  1. Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Byk koleksi shawl dan tudung2 menarik dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog shop ini juga sedang diadakan. Jangan lupa follow juga ye.. =)

    Terima Kasih
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Salam qiela..
    Seronok kan dapat design blog sendiri..untung ade kebolehan mengedit blog..tapi kite tak reti..kikiki...

    ReplyDelete
  3. @Aini Yunus heee asalkan ade minat dan usaha. mesti semua boleh. kalau nak design blog boleh je tempah dekat qiela :)

    ReplyDelete
  4. warna macam nie cantik..n kemas.. :)

    ReplyDelete

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D