Fast6 tak Menarik ?

6:14 PM


Assalamualaikum,

Apa khabar korang hari nie ? Cuti dari semalam buat gapo ? Balik kampung atau Qada tdo ? Hahaha

So hari nie nak review sikit pasal Fast 6 ! Sape dah tgk ? Spe belom cepat2 lahh amik kesempatan time cuti nie k ? Hahaha


Tajuk aku ape plak kaitannya tak menarik ? Okayy tak menarik bila tak tgk banyak kali ! Hahaha wehh like seriously berbaloi betul aku tgk. Tambah tambah dapat ticket free. Even duk kerusi C amboihh kemain kau sanggup dongak dongak ! hahaha

Jalan cerita sngt lahh menarik ! Brian punye anak comelssss okehhh. Auuuuum ! CGI superbb best ! Pakai kapal terbang uolsssss. Menarik bila Shaw mati dan Letty masih hidup ! Dom dapat balik Letty die kann kann :D

Tapi tak menarik and part sedih bila Giselle mati and next Fast7 dekat tokyo plak. Tapi si spe nama die yg cina tu dah mati. So sehati dan sejiwa uollsss ! Hahah nantikan Fast 7 ! :D

Okehh kalau cter lebih2 kang tak best plak, so apa kata korang yang belum tgk pi serbu wayang terdekat ? Berbaloi baloi woiii.


You Might Also Like

1 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D