Bertukar ke cbox ! -___-

10:07 PM


Masalah dah settle, tunggu jugak sampai 3 hari. Bukan elok pun shoutbusuk.org tu. Kecewa !
-___-

Last sekali baik je tukar, hmmmm sayangnya dekat shoutbusuk.org tu :|
Ape kan daya die dah suruh tukar kan kan ? Hmmm terima kasih berkhidmad selama nie.



Mehh cuba shoutbox baru CBOX, dulu penah guna tapi xlama. Mcm tak berkenan.
Tapi ape nak buat.
Dulu yang kes kene premium then kene bayar tu. Skrg kes serve rosak bagai. Ohh mengapa :O

Okayy okay xnak ckp panjang, xguna pun :|
Sekarang nie nak kasi background shoutbox. Sape nak ?
Hehehehe lebih kurang jugak mcm Qiela punye.


Nanti Qiela upload lain k ? Tengah design banyak2 nak kasi dekat semua Follower nie :D

Okayy setakat ini, jumpa di entry lain. hahah :)



You Might Also Like

6 COMMENT

  1. sya still bwu lgy...nk tnya cmne wat tuhh ae?? harap dpat tnjuk ajar

    ReplyDelete
  2. @NABILAH buat apa ye ? maaf. Maksudnya cbox ? Kalau nak buat cbox boleh pegi sini http://www.cbox.ws/ and sign up :)

    ReplyDelete
  3. nida pon da tkar cbox... frust tgok shoutbox bsuk cmtu je..
    hee

    ReplyDelete
  4. @nida zin huhu frust giler. kecewa betul. Apa nak bbuat kene lahh jugak tukar :|

    ReplyDelete
  5. qiela, ain singgah sini :) jom join GA dr syafiq . ain dah tag qiela http://nurainothman.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-gieaway-by-osm.html

    ReplyDelete

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D