ShoutBusuk.Org ?

1:29 PM


Apa khabar korang ? Wehuuuuuuuu ni tgh marah nie, like seriously tgh marah.
Marah ? Kenapa ? Mengapa ? Bagaimana ? Dengan siapa ? Kerana ?

Hahaha amboihh bnyk nye soalan ! Nie haaa nie :|


Tau tu gapo ? Tak tau sudah, ahah menipu tak tau. Tu shout box Qiela lahh .
Kenapa kosong ? Errr pi tnye shoutbusuk.org

Mencik lah ! Susah kot nak tgk spe yg singgah and tinggal jejak. kenapa nie kenapa ?
Qiela tgk pun kebanyakan blog yg guna shoutbusuk.org nie mengalami masalah yang sama.


Server down ? pleaseeee cepat baiki ! Sebelum Qiela tinggalkan shoutbusuk.org nie. Muahaha
Kejam tak ? Errr yelahh agak susah jugak org nak tinggalkan jejak dekat Shoutbox.
Mohon siapa yang singgah comment je yg boleh skrg nie. Huhu


You Might Also Like

12 COMMENT

  1. eh..yeke?tengok jap kat blog za ada macam tu tak? http://sitizawiah95.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. sama laa,dah berapa hari cam gini. -_-

    ReplyDelete
  3. @siti zawiah kalau cbox xde. yang nie untuk shoutbusuk.org je. huhu

    ReplyDelete
  4. @Nurul Yuyu kan ? rasa nak tukar je shoutbox. susah xde shoutbox nie :|

    ReplyDelete
  5. ye la..kak yaya punya pun jadi mcm ni..aaargghhh!!!! sedikit tekanan..huhu ^_^

    ReplyDelete
  6. Biasanya mslh cmni jdik utk sstgh shoutbox yg minx kita guna premium. so nk lagi selesa n xde mslh, guna je cbox kot kot. lagi elamat insyaAllah ;)

    ReplyDelete
  7. @Shakirah Rosli huhu xkan lahh shoutbusuk nak suh guna premium. okay okay tunggu lagi sehari kalau tak okay jygak hmm kene lahh jugak tukar pakai cbox je =.=

    ReplyDelete
  8. dulu pun mcm tu juga kan.. orang dah ramai guna tiba2 premium..suruh bayar segala jadah..huh..cbox ja baik hati..lebiu u cbox..muah..hehe

    ReplyDelete
  9. @Nana Liena haha dari dulu tak berkenan cbox. entah kenapa. hahaha tgk lahh kalau esok die xelok jugak mmg kene tukar cbox jelahh =.=''

    ReplyDelete
  10. Sabor yerr, Nanti dia datang balik tu HIhi Hah komen kan boleh je. So dont worry xD

    ReplyDelete
  11. @It's Me huhu dah lebih 3 hari. mmg kene tukat cbox lahh nie =.=''

    ReplyDelete

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D