Segmen : Saya Blogger Negeri

10:02 AM

Hai heii, join lagi segmen, kali nie segmen naikkan follower dan beramah mesra punye. Jom eratkan sillah antara satu sama lain. Sementara ada masa nak join nie haa, sbb kat opis xde keje. :)


Jom start ! ehehee Qiela blogger dari PERAK okay peghakkk. Ate mohh lerr spe org peghak kenei kenei. hikss ^__^

Kalau nak cerita tempat kat negeri masing2 mesti bnyk giler kan ? Mmg banyak pun ! Tak kire lahh negeri mana sekali pun. Cuma tarikan dan keistimewaan yang berbeza dengan setiap tempat tu. Betui dakk ? haha membebel plak aihh Qiela nie. Okay bagi Qiela kat Perak nie tarikannye bnyk tempat peranginan lahh. Pulau Pangkor, Air terjun *bnyk tempat oii*, Tempat bersejarah *Kelly's Castle, Pasir Salak, dan mcm2 lagi* haha Kalau nak cerita utk setiap negeri mmg tak kan abis ! Banyak kene google teroka lagi. And kalau bab makan mmg berlambak lambak !

Salah satu kedai yang best and murah ade satu dekat HB Road *oghang ipoh xkan xtau* Gelas Besar punye ! Murah pun murah je, standart harga utk pelajar mcm Qiela nie haaa. Lps tu ade satu western food dekat Rapat Setia, ramai xtau kedai tu. Kedai tu best sbb makanan die superb and sngat MURAH okay ! Serious tak tipu punye. InsyaAllah, kedai tu akan maju kalau teruskan prestasi mcm tu :)

Haa tgk ? Dah ckp dah, kalau nak cerita satu negeri kene panjang berjela lahh entry Qiela nie. Sbb bnyk sngt sngt tempat menarik kat Perak nie. Belum lagi yang Qiela tak teroka. Hahaha okayy ayuh Qiela nak tag best friend Qiela si Cik Gigi dan Farrah my twins :) Tq to Ika kerana mengTag Qiela utk join segmen nie. Hope boleh naikkan follower lagi :D



You Might Also Like

41 COMMENT

  1. senegeri la kita ye.. :)
    perak kat mana tu? :)

    ReplyDelete
  2. hai cik qiela yg ohsem :P
    kta dr selangor . tak sngka awk dr perak . hahaha .

    ReplyDelete
  3. dah follow sini .
    dari segmen yang sama.
    http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  4. hai. kita sama :D PERAKIAN :D

    http://duniacontengansaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-by-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  5. join segmen sama
    blogger perlis
    http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  6. SINGGAH SINI . orang perak jugak lah yew . hehe .

    mun dah lama follow sini :)

    ReplyDelete
  7. saye org teganu

    dari segmen yang same

    dtg lar jenguk and follow

    http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    btw , nice Blog :]

    ReplyDelete
  8. @Qiela Azman

    erk, ipoh kat mna pula tu?? my home kat BBP..

    ReplyDelete
  9. kami org kedah , kami nak ckp yg blog hmpa cantik sgt2 hehe , dah follow hmpa :D salam perkenalan

    http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  10. Jambatan sesak naik feri,
    Sampai jeti tunggu giliran;
    Jenguk sini di malam hari,
    Sambil hulur salam kenalan.

    Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & FOLLOW sekali` ;-)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  11. yong dri perok
    naik baseka ke sana sini
    meh terjah tmpt yong

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  12. @Mimie Najib ipoh dekat pekan razaki :) BBP area mana ?

    ReplyDelete
  13. @Engku Muzahadin amboi siap berpantun, hikss maaf Qiela xreti nak berpantun. terima kasih sudi singgah :)

    ReplyDelete
  14. @Budak Kampung amboi berpantun, hikss terima kasih sudi singgah :)

    ReplyDelete
  15. Jalan jalan dari Terengganu. Teringin nak gi Royal Belum. Datang la Ganu. Makan keropok lekor sedap! :D. Done follow.
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  16. salam alaik :) blogger perak terjah blog nie :)nice blog ^_^
    jgn segan2 jemput singgah blog sye ^_^

    http://tentangid0paq.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini.

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    ReplyDelete
  18. Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

    http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  19. salam... deno terbang dari terengganu datang sini... weeeeee... dari segmen yg sama :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  20. salam kenal, cyda dtg follow dr segmen yg sama :D

    ReplyDelete
  21. ASSALAMMUALAIKUM , budak kedah mai terjah blog ampa ! terjah la balik nowh :)
    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  22. Dari Ngeri sembilan datang ke Perak , Harap Perak sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  23. Hai !jom join ga gempak ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
  24. Singgah dari segmen y sama ^^
    dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
    Jemput singgah sini gak yer ;)

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  25. terbang dari negeri kedah.. slam prkenalan.. jom lah lepak sini..
    http://cikawanputih.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  26. salam kenal..
    i follow dari segmen yang sama.

    jemput singgah blog ciksu

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    dari kedah :D

    ReplyDelete
  27. dari segmen yang sama dan dari negeri yang sama ! done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html . salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  28. hi.. yeen dari segmen yg sama
    jom terjah ke nogori plk hik2
    http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  29. dtg dari segmen sama..selamat berkenalan...^___^

    http://cikque90.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  30. selamat bersegmen lagi ya, hehe . Oh orang perak rupanya

    ReplyDelete
  31. Dah lama follow blog ni.

    Salam tuan blog :D Blogger Kelantan dtg singgah sini. Saya dari segmen yang sama. Jika ada masa, meh singgah blog saya hihi. Happy blogging! ^^


    http://www.amalinalee.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  32. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  33. salam singgah... salam muhibbah.... salam kenal......

    ReplyDelete

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D