Bakar Lemak PERCUMA !!!

11:57 AM

Hai semua, hari nie di opis tanpa sebarang keja setakat pukul 12 nie. Huaaa bosan tapi tapi.... Qiela ade jumpe satu bende yang sngt2 menarik perhatian Qiela pagi nie. Seriously utk org yang mcm Qiela nie mesti akan ade perasaan mcm Qiela kan ? Hahaha ape tu ? Ape yang Qiela ckp nie ?

Okay now Qiela nak kongsi dengan korng2 yang sama mcm Qiela nie ? Ape yang sama ? Haha maksud Qiela yang tgh usaha nak menurunkan berat bdn sekaligus membakar lemak2 yang bermaharajalela dalam bdn nie. Spe nak ? Angkat kening sebelah, hahaha.

Pagi tadi, si nawrah nie pegi google ape tahh. Pastu die terjumpe satu blog yang sngt berguna bagi org mcm Qiela nie. Seriously sngt berguna sbb Qiela mmg dlam proses nak menurunkan berat bdn dan mengurangkan lemak2 degil nie. Dah mcm2 Qiela buat, beli losyen bakar lemak lahh. Diet xmkn nasi 2bulan tapi xnampak perubahan yang ketara sangt ! Seriously tak nampak sngt, malah Qiela rasa mcm berat maintain tak pun naik.

Lps baca je lahh ape yang dikongsikan dlm blog tu, baru Qiela tau silapnya dekat mana. Mmg silap besar 2bulan lps xjumpa kaedah tu. Kalau tak mesti dah kuruskan ? 2bulan tu lama oiii, ingt kejap ke ? Mmg Qiela jaga betul lahh mkn nasi semua. Padahal sama je pun dengan mihun, mee dan sebagainya tu. Alahaiii patut xde perubahan sngt. Huhuhu

Okay2 dari Qiela membebel baik Qiela kasi korng baca blog yang panjang berjela nie, wehh seriously panjang giler. Dan Qiela dah mulakan pun diet nie. Ape tunggu lagi ? jom lahh cuba tanpa sebarang wang yang dikeluarkan ! hehehe ^__^

Moh terjah ! Qiela dah berkobar kobar nie, siap promote lagi. haha Ayuh ke arah hidup yang lebih sihat :)




You Might Also Like

2 COMMENT

  1. akak tak makan makanan berat setahun tau baru dapat berat ideal.selitkan dengan senaman sama..lepas setahun turun 20kg.tapi sekarang dah beranak ni tak berani nak diet keras macam tu sebab kena susukan anak.

    jangan putus asa tau..

    ReplyDelete
  2. @diana hehe tq so much sis. InsyaAllah :)

    ReplyDelete

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D