Gym at UTC Perak !

12:55 PM

Muehehehe apa kabar org kampung ? *sejak bile jadi org kampung aku nie*

Hari nie CUTI okay CUTI. Mohon jeles kalau yg tgh keje or what. Sbb kat Ipoh nie hujan dari malam smlm, sejuk memanjang rasa tak nak bangun dari katil ! Seriously syokkkk, tapiii maaf lahh aku bukan jenis yg tdo sampai ke tgh hari. Walaupun cuti.

Okay disini bukan aku nak cter pasal tdo aku ke hape. hahaha bukan nak cter pasal hujan kat Ipoh ke hape.


hee kome nampak ape gmbr tu tulehhh ? Haishhh kome jgn buat bute, tibai sat g. haha tu haa UTC Perak dekat Ipoh nie. Tau letaknye kat mana ? Tak tau ke ? Kalau org perak mesti tau SuperKinta lama. haaa situ lerr dekat pasar Borong tu. Tak tau jugak ? Dah lahh mohon kome GUGLE okay ? haha :D

Motif aku tepek gmbr atas tu ? haha xde motif cuma nak cerita je kat mengkome nie haa. Citer pasal ape ye ? haha sabaq sat woii, xsabau sabau nyeeeeee...

Actually aku nak cter, pasal aku ke Gym dekat UTC nie. Haa gym ? hehe yup gym, best gilerrr woiii gym die. Yelahhh gym baru kan ? Tak sampai sebulan lagi gym tu beroperasi, semua equipment cantek2 blako dan cunnssss...



Nampak nampak ?? kalau tak nampak kome pegi terjah sendiri, muahaha. Cantik gilosss plus plus seronok utk work out !

Murah pun murah weii. Student mcm aku nie haa, mne mampu nak pegi gym yg berbayar sebulan berpuluh puluh tu.

Gym nie menawarkan harga yg sngt affordable utk student mcm aku. RM3.00 sejam kalau org awan RM5.00 sejam. Then kalau budak skola plak RM1.00 je. Tak ke murohhhh gilosss ! haha



Ada bnyk kemudahan sini, walaupun baru bukak. Aku nak aksi tau, kalau xtau sngt nak main ape dlm gym tu, i am sure akan ada org yg tolong kome kome utk fitness.

Alhamdulillah 1day pegi dapat tariner yg such a good trainer ! Seriously bnyk die tunjuk ajar aku dengan kwn2. Rasa tak rugi pegi situ


Kemudahan yg ada such as locker, bilik mandi, bilik aerobik, bilik mesyuarat and mcm2 lagi. So korng tunggu apa lagi ? mohh lerr terjah woii.

Maaf gmbr xbnyk aku tangkap sbb curi2 je tangkap nie. haha Lagi pun sibuk work out nak dapatkan ideal weight !

Mu org tau dopp ? Rasa bahagia bila berat makin menurun ! Hahaha yes ! Aku suke pegi gym lagi.
Kejap lagi nak siap2 ke gym, hari nie awal sbb ade hal ptg karang !

Bye bye adiosss terimas sudi baca :D


You Might Also Like

9 COMMENT

  1. K jeles !!Nak pgi jugak nak pgi jugak !!

    ReplyDelete
  2. hye.! singgah sini + nak komen ni.. hee =)
    jom ber"gym"... tapi jaoh la plak kn.. hee =)

    free tak.?? jom join satu segmen..

    http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    if tanak join takpe.. tapi drop komen la kt situ ya.! =) boleh kan.??

    thx.! =))

    ReplyDelete
  3. muehehe Qira jgn jeles., nanti sem depan kite terjah okayy :)

    ReplyDelete
  4. maknanya super kinta tu dah tak de la ye??memori betul la super kinta tu dulu..cuti sekolah selalu jalan2 ke super kinta..heheh

    ReplyDelete
  5. @diana : yup dah xde, dah jadi UTC. hehehe :)

    @D-SIM : dekat Ipoh lahh, mohon gugle. :)

    ReplyDelete
  6. Wah serius ke rm1 je untuk pelajar sekolah ?? kalau bulanan berapa ye ??

    ReplyDelete
  7. Tadi anis ingat nak pergi sini tapi xjadi.. Harga dah turun rasanya.. Rm2 je sejam ;)


    Http://blurrr4evablurr.blogspot.con

    ReplyDelete

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D