It's been a while...

9:54 AM

Saat nie tgh sibuk baca entry2 yg dah 5hari aku tak terjah, padahal kerja masih ada dan aku sngt malas nak memulakan. Seriously mengantok semua ada, sejuk lagi
5 hari tak online buat aku rasa, adoiiimakk penat. Sbb apa tau ? Aku mengemas rumah makcik aku yg dah lama ditinggalkan sejak arwah suami dia meninggal tahun lps.

Woiii sngt penat, tetambah aku baru masuk gym, tapi at least aku mengeluarkan peluh even tak ke gym.
Woii jgn ckp pasal makan, aku langgar semua pantang larang Atkins ! Huaaaa pagi tadi aku timbang dah naik oii berat aku nie :(

Tapi sbb aku rasa sedap hati, mkn dekat kafe. Salah sorg student practical satu poli tegur aku "Asal kau nampak kurus ehh ?" Hahaha woiii bute ke ? Den makin gemok lps langgar pantang Atkins !

Masa kenduri aku betul rasa tak larat, tapi kene tolong sikit2 memandangkan tak ramai org sngt yg boleh menolong. Aku pakai peplum yg aku beli online. haha Lupa nak mengSnapSnap oii. Sbb bz and penat -___-


Sama peplum yg aku beli tu haa, cantek tapi aku pakai mcm tak sesuai. Sbb badan aku masih lagi kecil BESAR ! hahaha *bila nak kurus nie*

Hahaha Alhamdulillah semua baik2 saja, skrg dah abis follow kot blog2 yang follow aku nie. Mohon sape yg aku tak follow tegur aku k ? Takut terlepas pandang.
Tq sbb sudi singgah blog usang nie. Langsung xde manfaat dlm blog nie. hahhaa





You Might Also Like

0 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D