keputusan semakan IPTA

2:54 PM


hmmm. like korang tengok result 2. qiela xdapat pown mana mana ipta :(
entah! sumpah frust sedih sume lah! sedih sedih! dah excited tetibe cam nie.
masa check tadi qiela rasa nk nangis jew. tapi cover sebab ada kakak.
die pown sibuk nk check sekali. qiela dah down gila. kena plak ceramah free.
adoyy. tahan je sebak nie. qiela tau salah qiela sebab xstdy betul2. hmm. but thenn.
xde rezeki nk masuk ipta :( tadi dah mmg down gila vavi lah! :'(
then kakak ckp "kau pegi jelah UNIKOP 2, call tnye balik pasal yuran!" hmm 
then die call la guna phone qiela, xpela. tuk masa depan qiela jugak kan..
then die ckp la tnye pasal yuran bagai. ap tah die sembang lah ngan org 2.
rm0.90 je pown. haha. lama gak aku rasa die call. murah nyeee! haha :)
then die explain balik kat aku lah 2 lah nie lah! haha, bila aku dgr je kakak aku ckp nie. 
"pendaftaran bayar rm1200, tapi kalau xboleh bayar terus boleh ANSUR." HAHA. 
sumpah qiela happy! xtau knp :D qiela dah set nak masuk UNIKOP je! haha
neway doakan semoga papa qiela bagi okay.. qiela dah xnk fkir sal IPTA! 

okxdemoodbye... :(

You Might Also Like

13 COMMENT

  1. rilek2,..i feel the same thing! rase nak runtuhkan klcc je. i pon tak dpt ouh. =( i msok matrik je kot. last choice.huarrrghh!

    ReplyDelete
  2. hmm. result xbagus mcm nie lah :(
    matrik i xdapat. just dapat form 6 je.. :( xnk pegi! haha

    ReplyDelete
  3. aww xpe, ada hikmahnye tu :), blaja mne2 sme je, yg pnting blaja .

    ReplyDelete
  4. qiela syg jgn camni. rezeki Allah tu luas. mungkin ade hikmah kenapa kau tk dapat IPTA. just believe that Him knows what the best for you. bukan sebab kau bodoh ke apa. kite dah usaha kan. jgn camni k. dont blame urself. bukan salah sesiapa. kat mana2 belaja pun sama. bergantung pd diri kita sendiri nak belajar ke tak. so jgn give up qiela. kita doa same2 tuk masa depan kite okay. dah chill :)

    ReplyDelete
  5. dayana az : yup! pentingnye stdy!

    zerra : hmm. aku menyesal weh! nie bapak aku xtau lagi. nanti dah tau sure aku kena ceramah lagi :'(

    ReplyDelete
  6. takpe. parents mmg camtu. itu tanda dia sayang kat kite. drpd dia tak bg respon langsung better dia membebel camtu. at least kite tau dia take note jugak dkt perkembangan kite, dkt ape yg kite cakap.

    ReplyDelete
  7. my lil bro pn xdpt..so dia masuk KPM je. free :p mara tanggung

    ReplyDelete
  8. @zerra :)
    wahaha. betul betul. tapi sure lah aku nangis nanti :'(

    ReplyDelete
  9. bukan tak bagus tu..mgkin ade slack kt mana2...rezeki ada dimana2..percaya itu je...insyaallah nnti smpai jgk kt uni tuh

    ReplyDelete
  10. xpew...maybe naseb qiela kt tmpat lainkn..heheh..sye dpat uitm....=)))

    ReplyDelete

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D