eerrr.. jejalan midnight lagi :D

3:48 PM

yeahh! smlm jalanjalan midnight lagi :) wehoo. sonok sonok! mula mula plan nak pegi mcD tapi kann fkir balik mcD ada apa! hhaha. asyik burger.. dah la tengah malam keluar! tepat pukul 12 keluar umah. adess.. fkir fkir fkir.. yeahh! dapat idea! nak pegi OLD TOWN gunung rapat :) spe tau spe tau? hihi. lepak sana for the first time wehh! xtau ada apa n nak makan apa n nak minum apa! haha. kampung giler xpenah pegi old town kan! eerrr.. saya xmain lah lepak kopitiam nie :) hihi. neway saya xmakan pown disana. cuma cuma.

hihi. makan fries n minum rootbeerfloat! woaahh! pepagi buta minum float wehh! caya x aku abis minum float tetengah malam buta nie? err... entah knp smlm panas bebeno pown! abis ler air 2. haha. lepak lepak tup tup dah pukui 1 lebih! wahh. lama nya lah keluar kan! eerr. pastu pastu ada cter lawak! jmpe papa aku kat sana jugak! haha. die ngan member baru abis keje kowt. entah la. haha. bia jelahh.

ok dah xde idea nak menulis dah :) bye bye hope enjoy the picture below :)

rootbeerfloat ! :D



err ==' :D

asam laksa :D

You Might Also Like

2 COMMENT

  1. err.. tu ada asam laksa??? kehkeh

    ReplyDelete
  2. aha.. yup. tapi bukan lah saya yang makan! ahah. hanya lah teman teman saya. tengok je dorng makan. then perhatikan gelakat pemandu jalan raya. haha :)

    ReplyDelete

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D