jalan jalan untill midnight! :D

5:04 AM

today. huhu. at the midnight! jalan jalan cuci mata dekat GERBANG MALAM. :) sape dok ipoh tau ler. n kalau korang tau pown xkesah lahh. haha.  yes yes! i got a new handbag! yes i really like like like it! hihi. coz lama giler dah idam! nak sngt ada handbag mcm 2! n u wanno look at that? haha. wait wait.. xsabo nampak? haha.. ok lah tunjuk lah. tapi jgn gelak kan. sebab qiela tau mesti ada yg ckp xlawa! hmmm. xpela. lain org lain pandangan nye kann. but qiela rasa sweet n nice giler handbag nie! :)


purple n mix with yellow blue.. stripe! hihi

aha. jgn kutuk okay! qiela tau xlawa.. :) xpe. janji qiela suka! n rasa nak pegi lagi n cari lagi handbag yg lawa lawa! seriously mmg suka gile handbag sekarang nie! lalala. ok alang alang dah pegi gerbang malam kann. dulu dah pegi n kakak ada jmpe satu hadiah nie for FATHER'S DAY! haha. awal kan! wee~ well well! kakak ckp beli jela sebab nanti kau dah sambung belajar! hhaahha. kami devide lah harga 2 jadi dua! so adil n saksama, haha n tengok! eeh ehhh! ke nk secret jugak! xpela. kasi lah tengok kann.. hihi. :)



xpela.. walaupun xsemahal mana. kteorg ikhlas nk bagi papa hadiah! nanti bila qiela dah sambung belajar! qiela janji akan bagi hadiah lagi besar besar besar! *resul yg gempak lah! papa tnggu n qiela akan buktikan! qiela boleh berjaya jugak n jadi org yg berguna! okay papa. qiela syg papa! :)

okngantokbye :)

You Might Also Like

0 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D