ketermalasan menulis :(

4:40 PM

assalamualaikum.. hai semua. ada ke yg rindu my entry nie? (okay kau perasan qiela!) hahaha. lama nye xupdate kan kann? kalau spe perasan la kann? hihi. sebab qiela stay KL 2 minggu sampai la abg sedare qiela kawin jumaat sampai ahad. buat 3 hari tapi duduk sana sampai 2 minggu. haha. yela.. dah xde org lain nak tolong kan. qiela dgn rela mengisi masa yg terluang nie mengemas rumah dan membuat bnyk urusan sampai dah xlarat sngt masa hari kenduri. adoyy..

banyak yg jadi sampai rasa malas nak tulis kat blog. cukup la korang tau n tengok pic pic nie, sebab still penat dgn kenduri 2. adoyy. sorry okayy, :) lets take a look the piccas! :D







You Might Also Like

0 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D