today so TIRED !

10:20 PM

today. sngt memenat kan! errgghhh! start keluar rumah pkul 1 lebih tadi. then terus pegi hospital pantai putri nak amik result medical checkup buat hari 2. nasib lahh kejap je :) thanks akak! hihi. akak baik tapi lupe nak tnye nama. lps dah amik result terus pegi bank BSN n ISLAM. seberang jalan je due2 bank nie. buat urusan dekat BSN dulu. okay agak cepat lahh jugak dari BSN medan gopeng 2. huhu. kat sana bayar duit poli then beli no PTPTN. haha. akaun sspn pown xde lagi! berangan! haha :)

lps buat urusan 2. pegi lahh bank ISLAM. pfft! kat sini almost more than 2 hours je nak bukak akaun! eeerrgh! rasa nak makan je org 2! sampaikan 3 kali amik nombor giliran. bayang kan la. punya lambat! nak itu la ini la. pusing sane sini! ishh menyusahkan je! service teruk gak! dah sampai pkul 4 setengah pown ramai je lagi yg xabis urusan. lps tu baru nak bukak counter banyak2! ishh teruk tull la bank nie. selalu mcm 2. dah la perut lapar  giler vavi! tahan jela. dalam 2 rasa nak tdo dah! penat diri sebab pakcik nie buat keje lembab!

lps dah abis urusan 2! agak penat dan rasa nak tdo je! sumpah penat berdiri! tapi kena jugak beli seluar slack for minggu orientasi nie. *my sis dah senior in dip accoutancy :) so rujuk die jelahh. tapi nasib lahh okay. kurang dari sejam je pegi JJ beli 2 helai seluar (melayang rm 98.00) then sepasang kasut hitam (melayang rm 78.00) ergghh! my sis suruh belanja die jugak kasut yg sama. 2 yg total jadi besar! ishh die nie suke jeles tau! haha. nasib baik lahh less than 1 hour! so parking free :) hihi.

balik dari JJ terus pegi makan dekat rumah org yg jaga qiela kecik2 dulu :) yeahh that time rasa mcm heaven! sbb kebulur dari ptg tadi! ==' tapi xlarat nak mkn nasi bebanyak. entah knp. n now dah ada dekat rumah sngt2 penat! rasa nye lps update nie nak tdo je. penat sngt! tnggal lagi seminggu je nak masuk poli! yeayy tak sabar! isnin depan pegi bukak akaun SSPN pulak! good nite people :)

You Might Also Like

2 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D