dream list QIELA !

2:03 PM

my wishlist in my life :) here we go with the first ,


okay. now qiela tau trend  nak pakai smartphone je. haha. qiela bukan nak tiru2 org but qiela mmg dah jatuh cinta dgn blackberry bold nie! yes i love it! qiela nak sngt sngt fown nie! insyaallah semua akan diimpikan akan tercapai! nak kumpul duit bebanyak! huhu. blackberry tnggu den na? org semua ckp baik pakai iphone lagi best. sorry qiela xsuka touch2 nie! haha. tak reti nak guna. so bb wait for me! :)


nikon dslr! yeahh thats my dream! qiela suka snap pic org! ada cita cita nak jadi photographer. haha. tapi sebagai sampingan je. yes i love it when i used my friends dslr! rasa seronok dapat tangkap gamba guna dslr nie! bukan nye camera biasa xok. but qiela mmg dah suke bebeno dah dslr nie! tnggu lah wa dah besar nanti! mmg kena sapu! haha

  

yes! myvi or swift! my dream car! haha lawak x? sebab org semua nak kete memahal kann? cooper lahh bmw lahh. qiela nak simple je. dan xmahal :) jimat2. hihi. comel apa kereta nie! mmg sweet je perempuan pakai kan. nanti dah keje nak pakai kete nie je! insyaallah kalau mampu! amin :)

  

wahh! lawa tak lawa tak? hihi. idam kan nak sebuah banglo lawa! simple but nice pown xpe! janji lawa. haha qiela suka style english :) lawa n menarik. nanti nak hias umah jadie english style! baru rumah jadi lawa! hihi. so now dah abis. ada 4 nie je dreamlist qiela sepanjang hidup :) hihi kalau ada lagi. akan di update! doakan qiela dapat capai impian nie okay :)

You Might Also Like

6 COMMENT

  1. boleyy aku jadi arkitek rumag hang ? KAHKAHKAH

    ReplyDelete
  2. boleh !!! aku nak yg SE pnye! bukan tiru2 rumah lain. boleh dok ? :)

    ReplyDelete
  3. sy leh adiahkan banglo tu... tpi kena ada syarat :)

    ReplyDelete
  4. weyyyyyyyyyyyyyyyy , nak buat romah hang ! haha

    ReplyDelete
  5. haha. buat lahh dieda oiii :P cecantik tau?

    ReplyDelete

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D