lelaki VS setia

10:14 PM

tengok tajuk dah tau kan? hmmm. lelaki? kenapa la susah sngt nak setia. asal erk? xpenah nak cukup dgn satu. yg satu nie pown berjanji bagai semua. tapi apa pown xendah. buat lagi buat lagi dan buat lagi. itu lah lelaki. sekali dua boleh la nak maafkan. ye dak? kalau dah berkali kali, mmg xla kan. naik muka pijak kepala. susah hidup nak cari lelaki setia nie. ada org ckp. perempuan yg baik untuk lelaki yg baik. n sebalik nye. tapi knp erkk? qiela yg xpenah nak menduakan lelaki pown kena jugak. hairan lahh ==' mana lah prince charming qiela nie! hehehe :)


susah ke nak setia? qiela rasa xpown kann? yg penting PERCAYA je. tapi tapi kaum lelaki nie. mmg susahkan nak pecaya perempuan. ye qiela tau bukan semua tak setia. tapi tah la. dalam hidup qiela sorang je yg setia! but die dah pegi jauh. jauh dari hidup qiela. yg lain semua hampeh! semua pakat nak main2. yg paling lama nie pown xtau lahh. nama je 3 tahun lebih. tapi xpenah setia dah sejak 2tahun pertama. hmm xtau nak salahkan sape.


kesian perempuan ladies wanita di luar sana. yg setia sngt2 last last tau lelaki nie curang! ulang lagi sekali okay. TAK semua lelaki tak setia :) ada yg setia jugak. tak nafi jugak dgn perempuan nie. ada je yg xsetia. but NOT me. but but! why must me yg lelaki buat mcm 2? xcukup ke 3 tahun qiela setia. then nak apa lagi. seburuk2 qiela pown xpenah la nak curang bagai. lelaki diluar sana. tolong lah hargai awek2 korng. TAPI tolong jgn hormat perempuan yg kuat curang 2. kakijantan. bukan nak kutuk or what. just saying coz im human. ladies, pls mind your step! 






p/s : jgn ada yg terasa ke apa. nie luahan tulus dari hati qiela. xde kaitan mahu pown hidup atau mati. 

You Might Also Like

7 COMMENT

  1. err...muda lg..perjalanan jauh lagi.. tak perlu pikir pasl setia ni.. kalau dah jodoh, tak kemana

    ReplyDelete
  2. @kotak bulat yup yup. i wanna throw away the feeling rite. thats better :)

    ReplyDelete
  3. nanti jumpa la tu..belajar dulu..hee =P

    ReplyDelete
  4. @al_hakim haha. penat dah tnggu nie :) wee~~ cepat2 lah masa berlalu n dapat jmpe prince charming! :D

    ReplyDelete

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D