untitle .

9:12 PM

nie nak cerita pasal dua hari lps. huhu. dua hari lepas fown gue wehh senyap nak mampuihh! xde msg dari sesape melainkan qiela yg call org. ehem ehem. al maklumla dah xde bf kann. so kredit xjalan lahh. 2 yg dok kaya sngt nak call call org lain! haha. lps je dua hari. masuk hari ketiga *hari nie la kann. qiela belum bangun tdo lagi dah ada satu msg masuk ! errr. dari sape lagi kalau bukan my EX lahh. eee! merepek apa 2 hari xtext tetiba text nie? bukak text pown dgn mata mcm nal pejam lagi. haha. ngantok sehh pkul 4 lbh baru tdo smlm. bukak bukak die text " iloveyou and i want u back " terus tercelik mata kejap! haha. terkejut bukan apa. haha. tetibe wehh!

pas 2 reply lahh punya lahh lama xsampai2 text nye. lantak lahh then sambung tdo. dah cukup masa bngun tengok fown xde pown lagi. hmm ==' lps 2 hantar lagi text yg sama lagi sekali. baru lah delivered! ishh maxis nie nak ngabehhkan kredit den je tau? haha. lps 2 sambung2 msg semua sembang ah bagai apa. dalam hati dah ckp. jgn sembang sal nie nanti gaduh la apa la. qiela jugak yg xtenang pown. and he keeps saying he love me lahh apa lah. nak sambung balik la. bina hidup baru lahh. ishh xmoa!

bukan qiela taksyg die. tapi qiela rasa mcm xnak lahh. xnak dah terluka lagi. sakit hati lagi. qiela ckp baik kawan sebab die bebas nak buat apa n qiela xkan jeles dah. nak syg org lain ke nak miss org lain ke. lantak lahh sebab kawan kann. buat apa nak lelebih! tapi die tetap xnak. tak nak kawan ke apa? ishh dah kawan kawan jela. ngade nak cple semua! qiela bukan nye patung lagi. dah bukak mata leluas dah! serik tau dok? bpe kali dah asyik kena tipu je. ishh larat ke pown? 2tahun dah cukup la. sakit tau tak!

qiela nak tutup pintu hati qiela nie tuk laki! xnak dahh. sampai lahh qiela dah sedia xfobia dgn laki dah! bia la org nak ckp apa pown. "masuk poli nanti flirt lahh ngan laki" "ala nanti kat poli lagi bnyk laki hensem" "tnggu la kau masuk poli nanti, sure ad punya" haha. qiela mampu dgr n gelak je sebab qiela xnak dah cple cple nie. serik sngt! friends is better! kann kann? walaupun jeles jugak dgn org yg cple2 nie. xpelahh. tahan je nafsu kau qiela! haha. so now im totally being SINGLE n not interested with MAN! hahaha. ;)

You Might Also Like

2 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D