follower 222 ! :D

9:28 AM

wehooo. today today ! pecah record xtdo semalaman! wahh. serious tak percaya! xtido lahh. err ==' mata dah kuyu sebenarnye, tapi kann xboleh nak tdo. eee saba jela. golek sana golek sini pown xboleh nak tdo. entah knp hati nie xtenteram je ==' apa je pown jadi nye? ishh! pelik lahh. then aku dgn xde keje nye pegi lah pakai shawl berSNAP picture! haha, mmg xde keje abis kann? err. bosan lahh. tetengah malam mana ada org online kan? so nie lahh hasil nye :)

  



haha. mmg xde keje gila! pepagi buta org tido qiela nak berCAMERA lahh pulakkann? haha. neway im happy the way my life now! alhamdulillah boleh hadapi semua rintangan nie :) n now 9.20am! sumpah LAPAR ! eee. smlm makan pkul 5 petang! n sampai sekarang xmakan lagi ==' 5 petang 2 lah breakfast lunch dinner ! mmg sakit hati n pedih perut dah! saba jelahh. lps dah tangkap semua gamba2 nie dah edit upload dekat fb. apa lagi. sesi berblogwalking lahh!



korang nampak x? huhu. my follower dah mencecah angka 200 ++ lahh! hihi. n now i like the number! 222 :) sape kah gerangan yg bertuah 2? hihi. cik nadia nasir lahh :) lama dah qiela follow cerita die dekat blog. fb die pown qiela add :) haha die je la yg tak follow follow lagi blog qiela. agaknye die tnggu angka best kowt! haha. tapi qiela xde lahh nak bagi apa pown. cuma entry penghargaan je yg qiela boleh buat. im not creative like others! *mengaku siap2. :)
so thank to nadia sebab sudi follow my blog! even buruk giler xsecantik blog nadia. hope selalu lahh kunjung tnggl jejak n comment anda selalu! hihi. 

You Might Also Like

9 COMMENT

  1. naseb tak de hantu sebuk nak bergamba skali pepegi buta cm tu ;)

    ReplyDelete
  2. hoho. jgn dicakap lahh. hihi.takut pulak jadinye ==' hihi.

    ReplyDelete
  3. 222?
    congrats.
    :)



    jom singgah n follow belog fyna.
    http://inibelogfyna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. 222?
    congrats.
    :)



    jom singgah n follow belog fyna.
    http://inibelogfyna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. 222?
    congrats.
    :)



    jom singgah n follow belog fyna.
    http://inibelogfyna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. 222?
    congrats.
    :)



    jom singgah n follow belog fyna.
    http://inibelogfyna.blogspot.com/

    ReplyDelete

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D