pirates vs karak!

10:37 AM

salam! wooaahh! smlm dah mcm cipta sejarah! tapi xhebat mana la. sebab ramai lagi kowt yg cam nie. haha. tapi bagi qiela nie 1st time n rasa teramat lah teruja! :) dalam satu hari boleh tengok sampai 2 movie! perrgghh! membazir kowt! err.. dah la couple seat! mahal lagi :( tapi xpe. rasa berbaloi sebab due2 cter best lah jugak! n i like the jalan cerita :)  so xla rasa cam rugi sngt kann? :) hahaha.


first movie :)

cerita nie best giler! music perrggghh GEMPAK! jalan cerita best sngt! give 8 from 10 lah! sebab ada part yg agak mengantok jugak.. :) n rasa xde mood sebab org belakang tendang2 kerusi! rasa mcm nak bangun n jerit je kat perempuan 2! geram kowt! ganggu org nak tengok je! nasib lepas abis 2 xjmpe dah org 2. xtau ke etika tengok movie,, sengal lahh! dalam hati dah mencarut2 dah. bila pandang je buat muke blurr! lempang lelaju baru tau!

second movie :)

cerita nie plak. xde la seram mana. cuma music je lebih kuat n menakutkan org. hahaha. sampai kan popcorn den jatuh bederai sebab music kuat sngt! nasib lahh xkena org depan 2.. :) kalau xmalu babe! org sebelah dah usya2! nasib couple set! hahahaha.. cite nie agak menyedihkan la. sebab ingt kan dorng semua hidup. rupanya dah mati! sorng plak hilang. adess. nasib xmeleleh masa part akhir 2. haha. :)

okay cukup bout smlm. rasa mcm xcaye qiela g tengok sampai 2 movie sehari! haha. rabu depan nak tengok kl gangster. sebab smlm semua sold out! laku betul :) haha. da...

You Might Also Like

0 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D