Rawatan resdung dan refleksologi.

11:24 PM


Assalamualaikum uolsss, apa khabar ? Maap xde bnyk entry lately nie, sibuk dengan urusan peribadi lepas siapkan tempahan blog. Hahaha *ajet ajet ade org kesah kan kau plak kenn ? pffft >__<

Entry kali nie nak cerita pasal buat refleksologi dengan rawatan resdung. Debaekk ! (Y)

Qiela pi lahh try buat rawatan resdung semalam, memandangkan makin teruk plak Qiela rasa, dah berbulan asyik selsema tak henti. Pulak tu kalau ade hingus bila hembus xde pun. Tersekat kata kau ! Paling benci ouhh bila mcm tu. Rasa tak puas !

So 1st time buat rawatan resdung okay lahh not bad ! Tempat Qiela pegi nie doktor, tapi yg buat tu bukan lah doktor, pembantu die. Rokok batang yg dorang guna pun tak banyak cuma 2, so xde lahh terbakar muka kan ? Nice2 je sebatang sebelah muka. Nasib iolsss tahan napas, sesak oiii bnyk beno asap ! Hahaha

Nice treatment die, siap ade buat facial ! urut2 muka hidung semua. Seronok sampai rasa nak tdo ! Hahaha Seriously dah nak terlelap nasib baik lahh tak tertido. Qiela nie jenis pantang org usik hidung, mesti selsema, sensitip uolsss :| So bila die duk urut hidung mmg selsema lahh. Nasib baik tak leleh -__-

Lepas dah buat treatment resdung buat plak refleksologi, debaekk okay ! Doctor tu very nice ! Dr. Din namanya. Hahaha hensem tapi uolss die dah kawen and ada 2 anak. Hahaha okay lain cerita ! Sambung balik ye ?

Masa buat reflek tu, opkos lahh tapak kaki kan ? Semua bahagian tapak kaki ade function uolsss ! Iollss is baru tahu ape function setiap penjuru tapak kaki nie. Hahah noob ! So die urut2 lahh, wehh sampai ade 2 3 bahagian tu sakit bebeno ! Padahal die bukan picit, cuma tolak tolak guna tulang ibu jari die. Bising je aku dok shhh shhh sakit. Hahaha

So konklusi nye, doktor tu ckp. Aku nie ade problem pinggang and bahagian wanita. Huaa mmg pun ! Sb dulu masa urut dekat penang makcik tu ckp saluran kewanitaan aku ade problem. Dah memang pun, bila PMS aku rasa paling teruk ! -___-

Lepas tu bahagian mata and buah pinggang aku sikit. Tak tau ape, cuma die suh aku minum banyak air and buat movement yang ringan2 sementara lepak ke hape. Masa buat reflek tu banyak tips berguna die bagi. Like seriously doktor nie debaek ! Peramah giler and a very bijak uolss ! Bnyk kot sijil2 die gantung kat dalam bilik tu. Buat dekat rumah je pun. Bekas doktor hospital Melaka. Abis contrak terus buat pusat rawatan dekat rumah.

Semoga Doktor maju jaya selamanya ^____^

*Esok doktor tu suh dtg lagi buat rawatan resdung, wuuuuuu

Gambar xde kaitan, saje letak nomei angat budak Alia Natrah nie ! :D 


You Might Also Like

0 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D