Alhamdulillah TAMAT semester 4 !

9:04 PM


Alhamdulillah, lepas je tamat latihan industri. Presentation pulak menyusul dan sekali lagi Alhamdulillah semua sudah dilalui. Makan masa sebulan jugak lahh nak menyiapkan segala bende yang diperlukan waktu presentation nie. Sampai naik tension.

payah nak sedia kan report nie wehhhoii -__-


Yelahh bila dah buat report, tiba tiba cakap salah. Lps tu kene betulkan. Lepas tu salah lagi. Betulkan lagi. Pening kepala nak hadap satu report yang akhirnya selesai berada di tangan lecturer sekarang nie ! Wuuuu
Tadi presentation, Alhamdulillah berjalan lancar walaupun tak berapa nak lancar sangat lah. haha speakong ke  longkang ! haha Al maklumlah lebih 6 bulan xbuat presentation dan berbahasa inggeris ! hahaha tunggang langgang. Yang xboleh blah aku boleh tnye menyambung dalam bahasa inggeris apa dekat lect penilai aku tu. hahah masak masak !

Interview asyik gelak, yelahh aku tak prepare apa2 soalan yg aku tak sangka die nak tnye. Mmg main tibai lahh aku jawab. Abis bersembur gelak tawa dalam bilik tu ! Hahaha apolahhh spoil !

Apa apa pun, Alhamdulillah dah selesai semua beban yg aku pikul dari mula masuk practical. So now cuti mari berenjoy dan selamat datang semesta baru ! Jyeahh baby sem 5. It's cool ! ahahaha :)

Dah boleh senyum kambing, senyum sengih. Semua boleh sbb dah hilang beban ! Hikss ^__^


**Konsep yang Qiela amalkan ialah siapa bayar dulu akan didahulukan design nya

You Might Also Like

2 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D