VCO versus Vitamin C

1:59 PM


Assalamualaikum,

Alhamdulillah baru lepas selesai makan maggie itik ! Hahaa not bad tapi mcm muak ouhh. Mungkin sbb mee die yg kental tu. Errrr xleh makan selalu lahh cter die actually. Okay okay entry tengah hari nie bukan lah pasal maggie itik. herr herr herr

Tengok tajuk tau dah kan ? Siapa tak tau VCO tu hape ? Kalau laki boleh dimaafkan lah xtau. Tapi perempuan tau lahh kot. Ke baru tau and baru dengar ? Hahahaha


Apa itu VCO ? VCO adalah virgin coconut oil atau minyak kelapa dara dalam bentuk soft gel. kelebihan VCO keluaran Catalyst ialah ianya menggunakan 100% bahan semulajadi yang sangat bagus diambil sebagai suplement tambahan untuk terutamanya kulit. Ianya dapat mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, tona kulit tak sekata.
                                                                                                                             sumber

Banyak tgk testimoni die, mmg kebanyakannya berkesan. So sekarang Qiela nak cerita pasal Vit C pharma pahang pulak k ?


Vitamin C adalah jenis sustained released atau pelepasan perlahan- lahan dalam masa 12 jam. Oleh itu, ia memastikan tubuh kita mendapat bekalan vitamin C yang berterusan. Dalam seminggu kulit akan menjadi lembap semulajadi. Jerawat akan mengecut dan berkurangan. Ia akan membuang toksin dari badan dan menjadikan badan lebih sihat dan bersih
                                                                                                                               sumber

Perghh semua bagus2, yang jadi masalah is. Qiela nak amik salah satu nie. Tapi confuse baq hang ! Tak tahu yang mana penting. Yang pasti Qiela xde masalah jerawat sngt. Jerawat kadang2 muncul sbb PMS je kan ? So xde risau sngt.

Memang ade masalah kulit berminyak pun, tapi Qiela pun ade resdung. Hahaha kedua2 mcm penting sngt. Yang pasti Qiela xnak beli due2 sbb mmg xde duit skrg nie. Melainkan ade yang blanje. Ehh ? Hahaha

So sekarang bantu Qiela buat keputusan boleh ?

**Hoii design blog xsiap lagi utk customer, xde idea langsung ! 


You Might Also Like

2 COMMENT

  1. vco tu byk benefit dye utk kshatan n kcntikan..vitamin c pn pntg gk..hehe
    btw, mai pn baru amalkn vco ni...baru smggu..ngah tggu hasil dye..hehe

    ReplyDelete
  2. @Mysara Ab Rahman ouhh ramai jugak ye amalkan vco nie. harga pun berbaloi kalau beli. heee nie yang rasa nak pi beli sekarang nie. hehe tq ya :)

    ReplyDelete

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D