TAK PUAS HATI !!!

1:52 AM



Assalamualaikum.

MAAF, ENTRY KALI NIE BERBAUR MARAH ! 
PERINGATAN PADA SEMUA SILA EMOSI KETIKA MEMBACA.

Ya Allah, marah betul nie. Sumpah tengah menaip nie jantung dup dap dup dap tahan nak marah. Like seriously, rasa nak #$#^#! je :|


Apa plak lahh yang buat Qiela marah sangat nie kan ? Okayy ginie cternya.

Siapa sini yang design blog ? Pasti ada kan ? Apa perasaan anda bila dah penat2 edit siap buat credit section. Link copyright ke blog kita tapi tuan blog tu tukar/padam ? Apa perasaan korang ? Apa yang korang rasa ?

Qiela CUKUP TAK PUAS HATI ! Wehhh even customer always right, tapi as a designer blog we have a right too. Cukup lahh hargai dengan cara letak credits part and copyright. Kalau nak buang ask a permission first. Qiela marah betul !

One of my blog yg di design kan padam abis semua credits part ! Wehhh hantu betul ! Rasa sedih pun ada, yelahh kita dah penat2 buat tapi tak dihargai ! Seolah design tu kau yang buat. Memang lahh kau dah bayar, tapi at least respect some of my effort ! SEMUA okay SEMUA part kecuali dalam html code kau delete !

TOLONG lahh respect sikit usaha org lain. Jangan nak pandai2 ubah semua bende ! Kalau ye pun tnya dulu. Supaya ade org yang tak terasa. haishhh Panas sungguh even Ipoh hujan -___-

Siapa penah kene mcm nie ? Nak buat mcm mana ye ? 


**Esok nak review Fast and Furious 6 !


You Might Also Like

6 COMMENT

  1. haha tak pernah kena lagi..tapi kami di soleheen.com pernah kena artikel kami di kopi paste sesuka hati mak ayah dia..penat tulis tp org lain kopi macam tu je..

    btw qiela, jom join tech giveaway ni untuk sejukkan hati..haha http://soleheen.com/2013/05/tech-giveaway-by-soleheendotcom-review-dan-menang.html

    ReplyDelete
  2. lah..kesiannya..huhu..sabar ya..dugaan tu..

    ReplyDelete
  3. sally tak pernah kena sbb mmg tak reti edit blog :)

    nway, sabar ye...mgkn dia takde sensitiviti kot pasal hal mcm ni...

    ReplyDelete
  4. @soleheendotcom huhu sedih kan bila org tak hargai karya kita :(

    ReplyDelete
  5. @Sally Samsaiman kan ? apalahh xreti hormat karya org lain :(

    ReplyDelete

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D