Design : Full Template and Header

9:54 PM


Nak keluarkan balik keluaran2 yang dah tersimpan lama dalam folder lappy nie.

1) Izzati Hasbullah

Yang nie terbaru ! The latest lahh aku design, heeeee design untuk blog cik Izzati hasbullah. Nie die request nak kerawang and ade diamond. Tapi die ckp xreti guna template denim so die guna balik template lama die. So xsempat nak print screen bila dah siap pasang dekat blog tu. huhu yang blog die header tu pun Qiela yang design. Sbb hari tu die follower ke 555 Qiela so dapat free :D


2) Najjah Shoppe


Simple but quiet nice i though. Huhu Nie blog shopping. !st time design untuk blog perniagaan. Huhu tak lahh susah mana, cuma time nak kemaskan widget yg terlampau banyak tu yang penin sikit :)


3) Qiela Duo


Yang ini blog kedua ! Hahaha nak tgk ? Pi lahh link atas tu. Simple but nice. I like, blog nie saje buat untuk GA, Segmen, Tutobies ! haha gedik ann nak buat sampai dua :P


Okay tu jelah kot review for blog yang dah diedit. Sape2 rasa nak Qiela designkan sila ke sini okay :)

You Might Also Like

6 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D