Qiela nak cari Sponsor 1st GA !

12:12 PM


Assalamualaikum,

Entry pkul 12 tengah hari nie Qiela nak mencari sponsor utk GA yang pertama. Siapa nak jadi sponsor ?

Ye dulu Qiela penah buat GA tapi xmenjadi sbb xde sambutan, masa tu mmg traffic tak menentu, sbb xreti ping dekat semua group. Skrg dah tau dah so traffic pun makin hari makin stabil.

So xnak banyak ckp, siapa yang berbaik hati utk menjadi sponsor sila PM Qiela disini okay ?

Syarat - syarat sponsor :-

1) Haruslah bertanggungjawab, amanah dan menepati janji 

*sbb apa Qiela ckp mcm tu ? sbb nye Qiela nie salah seorang yang suka join GA and segmen, bnyk kali jugak menang tapi hadiah kebanyakannya tak dapat. So Qiela xnak lahh bnde sama terjadi dekat Qiela. huhu

2) Ikhlas menyumbang kan hadiah

*Mula2 janji nak sponsor lps tu xjadi, atau pun nanti mengungkit. Qiela xmau, so jadi lahh seikhlas yang boleh ketika menjadi sponsor :)

3) Hanya 3syarat utk setiap sponsor, means boleh pilih 3 syarat utk like follow atau apa sahaja.

*Qiela tetapkan supaya xbnyk yg peserta kene buat, nanti org jadi xnak join sbb bnyk syarat.

4) Barang2 yang boleh di sponsor TAK KISAH apa sahaja. Nak sponsor topup ke, barangan post ke, atau header, banner, doodle atau apa sahaja yang korang rasa mampu. 

*Tak nak jadi demand, nak itu nak ini. Sbb kalau boleh Qiela nak korang jadi sponsor yang ikhlas. Sambil buat pahala kan :)

Kelebihan sponsor korang mesti dah tau kan ? Follower meningkat, likers meningkat, traffic meningkat. So apa tunggu lagi ! Jom lahhh jadi sponsor Qiela :)

Kalau korang berminat sila PM Qiela di fb ya ? Qiela harap sngt ada yang berminat. InsyaAllah niat baik pasti Allah akan tolong kan ? Till then, semoga mendapat sponsor yang baik2 dan banyak supaya GA Qiela kali nie akan berjaya :')

GA nie Qiela akan bagi tau bila akan bermula, sbb masih dalam perancangan dan masih mencari Sponsor yang berminat. 

You Might Also Like

1 COMMENT

  1. Kalau nak sponsor. Pm me email fauzan1917@gmail.com

    ReplyDelete

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D