Header baru lagi ?

10:13 PM


Muehehe ! Datang lagi buat entry ! Amboi free sangat nie. Kemain kau Qiela.
Kerja xnak cari, duk umah membesarkan badan kan ? Haha *bebel lagi*

Kawan aku selalu ckp mcm nie " wehh Qiela kau dah bnyk ckp kot, xpenat ke? "
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Well this is me ! Memang realiti aku banyak ckp ! Hahah tapi tapi.
Dah 2hari aku tak keluar rumah, so aku jadi bisu kejap !
Sedih je, dekat blog and twitter je aku bising2.
Tapi bukannya keluar suara punsss. TAK PUAS okehhh :|

Okay motip aku menaip malam nie bukan nak bebel sangat pun, cuma nak ckp.
Aku dah tukar HEADER lagi ! hahahahha nampak kan xde keje ?

Baru je 2hari guna header tu, dah tukar lagi, kau kenapa Qiela ?

Hahaha bukan apa, tadi dok lahh cari bahan2 nak dijadikan icon dekat header.
Banyak lawo ouhh ! Hahaha semua cantik2 ! Itu yang dok buat header baru.

Sebelum 

Selepas
Okayy korang prefer yang mano ? Hahaha rasanya yg selepas nie okayy.
Nampak matured sikit but mcm heavy kan kan ?

Errr ce korang comment sikit. Tq :)





You Might Also Like

6 COMMENT

  1. awak suka yang mana? haaaaa..itu la jawapannya..huuh..mana2 pun cantik as long kta sendiri buat..hehe

    ReplyDelete
  2. @Nana Liena haha yedakk ? cantik dimata kita tapi kadang2 tak berapa cantik dimata org lain. huhu

    ReplyDelete
  3. @Hannah Sytieh hahah mmg terlebih kalau bab design nie. xde org tempah blog sendiri jadi bahan uji kaji :D

    ReplyDelete

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D