Template RM10

2:33 PM


Assalamualaikum,

Hari nie dan semalam terlampau rajen sngt *sebenarnya xde keje nak buat Qiela dah designkan satu template baik punya, hahah walaupun xsehandal pengedit blog yang lain. But then i've tried my best rite.

So hari nie dah siap semua. Theme Red and Grey uolss ! Heee tema baju raye teman tahun nie. So template nie bukan lah freebies atau apa, sbb nanti kang sama plak dengan org lain kan ? :)

So template nie Qiela jual dengan harga RM10 je, siap header ! Nak tgk ghupe mana template tu ?


So siapa cepat die dapat lahh kan ? heee cepat2 !
Kalau nak inbox Qiela segera -click sini-





You Might Also Like

8 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D