Badi ?

1:46 PM


Hmm mmg aku ni xde luck ehh ? Semua bende berjalan separuh je.

Kebelakangan nie mmg aku perasan sungguh, baru kejap tadi terima berita sedih itu ini. Arghh pening kepala otak nak fikir.

Mula2 pasal rumah sewa bapak aku kat Ipoh nie, elok2 dah budak tu confirm tiba2 malam tu ckp tak jadi dah cari rumah lain. Okay xpe, tapi aku mmg gelabah abis sbb xtau nak ckp apa kat papa.

Lps tu aku kelam mula mencari penyewa lain, Alhamdulillah dapat. Alih2 hari nie dorang ckp cancel jugak nak cari rumah lain. Huaaa rasa nak menangis tak henti !

Then baru sekejap tadi check email, semalam org nak tempah header ngan footer serta body blog. Bila ckp aku nak topup maxis die ckp xboleh beli and terus cancel order. Ehhh sedihnya hati :'(

Tak apa lah, Allah tau yg terbaik buat hamba die. Bukan sekali dua aku kene, banyak kali dah. Xpe xpe sabar itu Allah sayang kan ? Mungkin rezeki aku dekat tempat lain. Tapi masih terkilan banyak !

Jom join 1st GIVEAWAY Qiela kat sini ----> 1st Giveaway Qiela Azman

You Might Also Like

2 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D