Tempahan lagi, alhamdulillah :)

9:27 PM


Assalamualaikum, wuuuu fuhh fuhh. Berpeluh menyiapkan tempahan. Alhamdulillah xsampai sehari pun.

Tgh hari bayar and now pukul 9:20 malam dah siap. Pantas gitewww ! hahaha

Senang je nak berurusan dengan Cik Cahayaa nie, describe apa die nak Qiela buatkan. Die bagi contoh blogger yang sngt pemes, Irine Nadia. Dia ckp nak lebih kurang gitu, haa mmg qiela kasi yang lebih kurang gitu lah.

Jom tgk blog Cik Cahaya nie : http://unprivatediary103.blogspot.com/

Ni bahagian header dan juga body, nampak banner tu heee  :)
bahagian footer blog :)
Nie memamg 100% hasil kerja Qiela, xde maincopycat. Idea dari blog Irine Nadia. Tq so much Miraa Hussin, Nabila Medan, dan Izza Sakura bnyk tolong Qiela bantu menyelesaikan masalah yang Qiela sendiri reka. haha Tq s0 much !

Okay siapa nak tempah, tempahan masih dibuka. Till then :')

You Might Also Like

6 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D