Baru 2 hari dah boleh cashout AssignJobs ?

12:37 PM


Assalamualaikum, selamat hari jumaat sekali umat.

Alhamdulillah kita masih dapat menikmati keindahan alam yang penuh dengan keistimewaan *ewahh melewah bnyk nie, ehh tapi betul kan :)

Bangun pagi bukak dashborad, wahh ! Ade terbaca satu blog tu ckp pasal Assignjobs ! Walaweh spe xdaftar pi daftar skrg dekat SINI ! Like seriously die baru join 2 hari dah boleh cash out ! Wahh mmg rajen buat jobs plus promote nie !

komisen assignjobs pertama Komisen Pertama dari Assignjobs

Terus aku sign in assignjobs and buat semua task ! haha mna tau dapat duit tuk blanje pi sarawak 2minggu lagi ? Hee mencuba nasib je, almaklum masih xmampu nak tanding dengan org yg bnyk pengaruh. So korang apa tunggu lagi ? JOM lah sing up kat SINI k ?

Sumber


You Might Also Like

7 COMMENT

  1. cepat gila! sally pun still terkontang kanting lg

    ReplyDelete
  2. @Sally Samsaiman haha sama lah kita, masih terkontang kanting ==''

    ReplyDelete
  3. First time dengar pasal ni. Nak cuba jugak lah hihi. Mana tahu murah rezeki kan. hihi. Btw thanks for sharing :)

    ReplyDelete
  4. @Dylla Fadzil hee kita usaha selebihnya semua rezeki dari Allah, cuba lah :D

    ReplyDelete
  5. saya dh daftar assign nih. bestt gak...tp kena pulun lagi...hehehe

    ReplyDelete

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D