8Share.com ? Ouhh pengganti Says.com rupanya

5:03 PM


Assalamualaikum semua,

Petang yang ala2 sejuk ala2 panas nie Qiela nak kongsi kan sedikit tentang 8Share.com 

Korang dah daftar ? Dah try nak cari income melalui blog ? Memang Qiela nak ckp kat sini Qiela baru je join semua nie. Dulu penah join, tapi mmg xde hasil sbb traffic ting tong. Now Qiela nak cuba sbb traffic pun mcm aumm dari yang dulu.

Qiela xtipu, meh tengok sini meh.

Siapa belom join ? Jom Click Sini okay ? Tak rugi mencuba buat duit poket kan ? Qiela bnyk baca dah pasal 8share nie. Sebenarnya dari says.com dulu. Die upgrade lagi, tapi yang pasti lebih menarik.

Jom tolong Qiela ---->   

So siapa belom join ? meh join meh ! -Click Sini-

*Ouhh ya, siapa belom join GA Qiela ? Jom lah memeriahkan suasana ! - Click Sini nak join -


You Might Also Like

0 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D