Review : Sarawak Part I

6:52 PM


Assalamualaikum semua, Apa khabar ?

Weee masalah jerebu rasanya dah makin kurang. Sbb setiap hari hujan yang agak lebat. Lama kan Qiela xupdate blog ? Wuuuu bz women mehh ! Tu ade tempahan tak sempat nak siapkan lagi sbb jadual masih tunggang langgang lagi. No time meh !

Actually on 20 Jun sampai 24 Jun Qiela pegi holiday with le family dekat Sarawak ! Syok abis tapi sedih, hahaha sbb ade sehari Qiela langsung tak keluar. Sebabnya Qiela astma, wuuu malam lps dorang jln2 baru Qiela pegi klinik. Sedih betul xdpt nak pegi rumah panjang :(

Nevermind, next time nak pegi lagi ! Qiela nak cerita panjang pun no idea, so let tgk semua gambar okayy :D

Rumah Bidayuh, kg Barok 
Taman Sahabat (Friendship Park) 
Taman Sahabat (Friendship Park)

Tasik Biru, Bau

Gunung Santubong

Le Family at Gunung Santubong

Pantai Gunung Santubong

View Gunung Santubong

Kampung Budaya Sarawak

Kampung Budaya Sarawak

Nanti kalau Qiela ada masa Qiela rajen rajen review pasal Sarawak okay ? Sorry short entry :)

1st GA Qiela Azman dah nak tamat, apa lagi jom lah join mana tau melekat :D



You Might Also Like

1 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D