Apa itu Assign Jobs ?

6:04 PM


Assalamualaikum,

Assign Jobs

Dipetang yg sejuk boleh tdo ni nak update entry pasal Assign Jobs, ape tu ? Hahaha kemain belambak lagi dalam dashboard pasal hal nie, mesti ade yg tau and ade yg tak tau kan ?

Haha Qiela pun ade lah survey baca entry org lain pasal Assign Job nie, baca terus je sign up ! Yelahh Qiela tgh cuti sem kan ? So mmg kebanyakan masa abis duk umah goyang kaki je lah. Buat kajian semua ouhh baru tau.

Senang baq hang je pun, xpayah nak letak iklan2 ape pun. Cuma buat ape je jobs yg ade kat situ. Hahaaaa senang seriously. Dah lahh sign up xpayah bayar pape ! Lepas je sign up terus ade $2.00 dalam account Assign Jobs tu ! Walawehh kan ? So ape tunggu lagi ?

Jom ramai2 memeriahkan suasana :)




You Might Also Like

0 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D