HARI INI !

10:43 PM


Assalamualaikum semua,

Gigih juga nak update walau satu entri sehari ! Harus okay harus ! Hahaha

Hari nie satu hari xde kat rumah, pegi cuci rumah sewa yang papa buat tu, aduhh tangan dah lenguh2 nie. Wuuuu -___-

Update sikit je, heeeee template lama Qiela tu tak lama lagi nak dijual. Wehuuuuu :D


nah tatapan semua satu full blog ! Alhamdulillah feed back mmg awesome ! Heeee *psttt ade lagi die request suh buat 2header utk backup mungkin, tq :)


Nie plak design terbaru dan mungkin terakhir yang Qiela akan design tuk blog nie buat sementara waktu. Sbb lagi 2 minggu dah start class utk sem 5 ! Woahh dah nak jadi senior ! Hikssss ^__^ Apa komen korang tentang Template baru nie ? hee mencuba skilsss baru :)

Okay2 xnak merepek bnyk till then ~~~~


You Might Also Like

2 COMMENT

  1. CANTIKK!!!

    amal follow sini

    dah join tak ?
    RM 100 2 x pemenang
    http://sayacikamal.blogspot.com/2013/06/mini-giveaway-by-zakieazid.html

    ReplyDelete

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D