Jual template lama, nah tatapan template baru.

8:43 PM


Assalamualaikum, bertemu lagi ! Hiks2



Entry excited jap ! Nak menjual template yang Qiela pakai dulu. Huh sebab apa ?

Sebabnya Qiela dah bertukar lagi sekali template blog, erhh tangan mmg xreti nak duk diam -__-

Siapa nak template lama Qiela ? Dengan harga RM10 termasuk header baru.

Code semua ada cuma Qiela akan tukar sikit lah, sbb ade yang perlu diubah. Siapa nak just PM me dekat sini okayyy .



You Might Also Like

4 COMMENT

  1. kalau pandai edit..memang untung..hehe..cantik yg sekarng nie.. btw awat kat arkib blog..something wrong lg ea

    ReplyDelete
  2. @Nana Liena hee tq, ouhh arkib blog ? kenapa kenapa ? xnampak plak ape yang problem, huhu

    ReplyDelete
  3. yeke? huhu..dia macam masalah yg image tak keluar mcm entri before this..tapi tak nampak ea? huhu..maybe sya kot problem..hoho

    ReplyDelete
  4. @Nana Liena ouhh ya, dah delete that image ! lupa huhu okayy thanks sbb tegur, sbb kalau guna laptop nie mmg xnampak. thanks again :)

    ReplyDelete

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D