makluman makluman makluman ...

6:14 PM


Assalamualaikum semua,

Haha kemain nye tajuk makluman bagai. okay entry hari nie nak habaq sat na, tempahan akan ditutup mulai
20/6 sehingga diberitahu. Sebab apa tutup ? Sebab nya Qiela dah mula pegi ke class seperti biasa. Huhu sedih juga nak menutup tempahan nie, tapi tanggungjawab Qiela lagi besar nak pikul !

Heee jgn sedih2 ye korang ? Kalau ada kelapangan nanti Qiela bukak tempahan bila2. Tapi sekarang masih terbuka ! Sampai lah 20/6 nie. So siapa masih memerlukan khidmat Qiela sila PM di Facebook Qiela okay ? InsyaAllah I will served the best for you :)

Nak tgk karya tak seberapa Qiela plak ? Pi menu tab ataih tu tulis FOLIO ! hahaha okay till then :)

**pstt Qiela ade terbaca pasal sponsor GA yang menipu, ish2 tak baik betul memburukkan nama orang. Lps tu siap ugut, ape punye manusia lah. Mcm2 jenis org kan ? Sampai menakutkan. Lain kali siasat dulu naaa nak cari sponsor, takut plak. 


You Might Also Like

3 COMMENT

  1. Ada jugak sponsor yang menipu? Tak baik betul :(

    ReplyDelete
  2. @Dayana AZ huhu itu lah, kesian betul yang burukkan nama org nie.

    ReplyDelete

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D