Review : Follower ke #666

10:31 PM


Assalamualaikum,

Apa korang buat ha ? Mendapnye satu hari duk rumah terperap dalam bilik. Keluar bilik pun disebabkan nak makan je. hahaha *disebabkan hal tertentu aku mengurungkan diri

Ni cek nak habaq ! Follower check dah cecah angka 668, alhamdulillah. Heee 2bulan lepas follower ke 555 skrg dah 668. Walaupun xsehebat blogger lain, almaklum i bukan retis uolsss. Heee merangkak lagi nak naik tangga kejayaan dlm dunia berblog nie.

So hari nie Qiela ade hadiah special for follower yang ke 666 ! Heee nak jadikan adatlah utk blog nie, asal je cukup no sama kasi hadiah ! Haaaaa boleh gitu uolss ?

So now nak review blog follower yang ke 666 Qiela nie : http://albaihaqie.blogspot.com/


  • kandungan isi blog sngt menarik ! 
  • cara susunan gadjet sngt kemas, xde lah mcm selerak sngt kan ? so nice mata memandang
  • penggunaan semua element dlm blog sngt bagus. 


Heee okay Qiela xreti nak review bnyk2 ! Nak comment apetah lagi. So ape lagi Qiela dah kasi header utk follower bertuah nie.


Thanks kepada semua follower ! Heeee :)

Sekian yang melaporkan :)

You Might Also Like

4 COMMENT

  1. #Terharu terima kasih . May ALLAH Bless You ^^ #Jazakallah

    ReplyDelete
  2. #Terharu lagi . haha . Harap-II menang giveaway tuh . amin-II .

    ReplyDelete

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D