stdy start this week :)

10:28 AM

assalamualaikum heyy hello semua! hihi. wehh lama xupdate kann? hmmp :| seminggu kowt :) ehh bukan xnak tapi kann xde masa. sbuk dah dgn PUO nie. stdy IT nie ingt senang kew? ehh susah jugak tau kalau dari zero knowledge. pening jugak nak buat tugasan yg lecturer bagi tau x? susah sngt! sbb xde basic ==' tapi qiela cube jugak nak selesaikan.

seminggu dah kelas berlalu. mnggu pertama mcm okay lagi. tapi nanti sure "penat" sbb sure bnyk lagi yg qiela xtau kena blaja. so pasrah je. dalam masa seminggu nie, kawan2 boleh lah qiela kenal ckit2. susah gak nak ingt nama. tapi slow2 lahh kann. 3 tahun kowt nak duduk sesama! 6 sem wehh jmpe org yg sama :) hihi. hope minggu ke dua xde lah bz lagi. nak enjoy2 dulu mnggu yg senang lenang! haha :)

jabatan qiela nie susah ckit. satu2 nye jabatan yg mempunyai dua bangunan yg jauh2. so berulang alik lahh ==' tapi kan syukur sngt sbb subjek qiela bnyk dijalankan dekat JMSK sahaja. ada lahh 2 tiga kelas yg dekat JTMK :) so bersyukur sbb JTMK sngt jauh! haha. x;arat den nak bejalan wehh! haha. tapi kann. now dah dapat moto! so balik rumah xpayah jalan kaki dah :) yeayy! saya suke suke :D

You Might Also Like

2 COMMENT

  1. hehe..bestnye..kdg2 kenangan mcm ni lah akan kita kenang bila dah bekerja nnt...^^
    cik nana dtg follow-mollow dari blogger perak..cik nana asal taiping..:)

    ReplyDelete
  2. hihi. kan ? kenangan je :) thanks follow sini :) qiela dari ipoh :)

    ReplyDelete

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D