hai JULY bye bye JUNE ;)

5:38 PM

hello there :) today 1st july lahh! new month again in 2011 ! sedar xsedar dah separuh tahun dah dalam 2011 nie. lagi 6 bulan abis lah 2011. huiishh! xsangke! dah 6 bulan lebih jugak aku menganggur duk umah nie! haha. sungguh bosan selama 6 bulan di rumah! mcm xde life! huhu. kesian kann kann? apa nak buat. kalau keje 6 bulan pown paling paling dah ada duit poket! kowt kowt dah boleh beli #blackberry ! huhu.. =='

bulan julai nie bermula lah satu episod baru lam hidup aku ! yeahh akan menyambung pelajaran lahh. :) new chapter! at politeknik premier ungku omar, ipoh (PUO) :) can't wait for this 5th july ! hari pendaftaran n bermulalah minggu orientasi nanti! xsabar nye nak bz kan diri! hope semua bejalan lancar je :) dah mmg excited sngt nak stdy balik! bosan dok umah je! so aku xstay hostel or pape. just dok umah je sbb umah paling dekat lah dgn PUO! haha. alhamdulillah syukur :) dekat dgn fmly :)

so july pls be good for me okay :) and the rest month in 2011 :) plz be good for me coz i was open a new chapter in my life :) huhu. hoping that everything will be smooth as i hoping! :D semoga kehidupan baru akan merubah semua nya! :) happy july everyone! :D

You Might Also Like

0 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D