FIRST day at PUO :)

5:50 PM

firsy of all kann kann korang kena tau aku smlm dalam kul 3 pagi aku bangun ! perggh mmg aku rasa cam ! WTH lahh nak jaga lak nie ==' esok sure penat ! tapi alhamdulillah seblum kul 4 setengah aku dapat tdo balik . tapi bile bangun kul 7 pagi tadi  . adoyy sumpah xbest ! xfresh ! mata pown nak tutup je ==' haihh kesiann . pas tu boleh bangun on jap tengok group PUO batch 93 ! group nie super cool ngan dak dak yg giler ! haha . lps dah on jap pegi lah mandi. elok siap je kuar rumah sbb nak amik borng HEP dekat pejabat papa . die lupe dah keluarkan dari dalam bag . masa otw 2 text mubarak aka CHIPSMORE die kat mana. die pown ada call haha.


lama gak la papa kat ofis die then call . qiela lam kete . pastu die ckp borng 2 xde ! adoyy cuak giler dowhh ! pastu qiela cari2 xde pegi lahh naik ofis papa nak print baru . lps dah print n isi balik 2 . qiela try lah cari lagi kan takut papa salah pandang . okay mmg betul papa xnampak padahal paling senang je tempatnye . adoy sumpah LEGA ! then terus pegi je PUO . sampai sane sumpah blurr xtau nak pegi mana . sampai2 pegi kantin dulu jmpe kawan papa . sembang semua pastu order air . masa 2 si CHIPSMORE nie plak call tnye qiela kat mana . ckp ahh kat kantin, die ckp die dekat dewan so qiela pown pegi lah dewan 2. cari2 xde pown yg knl . haihh lain beno lam fb . haha. call tnye kat mana semua . adoy rupenye die kat kantin tadi !

pastu die call ckp dah nampak ! haha. dari jauh qiela dah nampak gigi die ! wahaha. lawak2 dah dekat pown nak call lagi. then qiela tnye lah nak pegi mana. die sokkk tau semua. haha. elok lah sngt. ikut je mana nak pegi. beratur amik nombor giliran masa 2 dah berpecah. then jmpe balik masa nak amik gambar ic. so lps je tangkap terus pegi amik barang2 PUO ! satu beg PUO. 3 helai baju t-shirt, baju batik, fail, 2 topi, baju sejuk cop PUO ! haha. lawak giler !pas je amik barang terus qiela blah pegi kat papa. sbb takut papa nak keje n cepat kann. tnggl lah si CHIPSMORE 2 sesorng. die pown nak bla cari rumah sewa. so i have no worries lahh tngglkan die.

haha. sumpah pengalaman BLURR qiela nie xkan qiela lupakan! seharian qiela blurr giler. sampai lah balik umah ada budak kamsis ckp malam nie ada program! weh WTH asal xde org bagi tau nie? then selidik tnye chipsmore. die dah dapat jawapan. die ckp tuk dak kamsis je. dak luar xpayah pegi malam nie. haha. pfft ==' lega sngt pown ! malas nak ada activiti sebab sok sure bnyk giler activiti! maklumlah mnggu orentasi kann :) so wish me luck yeahh esok xkena buli ! haha. bye ..

You Might Also Like

2 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D