Minggu Suai Kenal (MSK) Politeknik Ungku Omar .

8:42 PM

6/7/2011
hari first lepas daftar smlm. semua kelam kabut lagi. nak beratur ikut kelas yg xtau code apa! haha. sumpah terabur giler. biasa lahh hari first kann :) nasib lahh jmpe jugak qiela jalan2 ngan si mubarak 2. jmpe lahh kelas. pas tu masuk dewan sampai lahh tengah hari ! perggh duduk je pown lenguh lahh ! xbangun2 kecuali pegi tandas ==' masa break kul 1 sampai 2. then sambung sampai petang ! agak bosan sebab kena dgr ceramah! =='

7/7/2011
second day plakk. mcm dah teratur ckit :) so mcm okay lahh. beratur pown dah tau kat mana. susunan semua lagi. dah okay dah :) ramai kenal budak2 course lain! haha. sbb xsuke nak dok depan! pagi 2 sumpah bosan! xtau nak wat pe. dok belakang nak tdo nanti kena tegur ngan JPP (abg2 fasi) hmmp :| ptg 2 ada senam robik! tapi kan sumpah bukan senam robik! kena DERA ! uwaaa! lecturer sorng nie jahat giler! suruh kteorg nyanyi then kalau die xpuas hati die suruh ulang2. tapi kan kalau xpuas hati lagi die denda! kteorg perempuan nie kena denda sbb nyanyi lagu POLI slow ! adat lahh. then die suh diri then bengkok kan kaki sambil nyanyi sampai die puas hati! wehh korang bayang kan lah betapa sakitnye kaki qiela nie! sampai kan ramai yg TUMBANG! tapi kann .. lecturer 2 boleh gelak lagi wehh! mcm apa kann? nak je mencarut time 2. kaki dah bergetar xtau nak ckp cam ne! sakit kowt.. hmmp :| then petang 2 pulak lahh qiela balik jalan kaki! sumpah jauh weh jalan sesorng :(

8/7/2011
nie hari terakhir! yes semua nye berjalan lancar je. alhamdulillah :) pengarah PUO pown bagi speech amat2 berkesan! berguna sngt2! 3 keistimewaan masuk PUO nie die ckp : 1) poli tertua dan pertama dimalaysia 2) poli yg kerajaan senang nak amik keja. (sijil PUO laku lahh) 3) poli premier yg top! haha semua org berebut nak masuk PUO nie. n qiela dikira bertuah! so syukur sesangt! :) lps tamat majlis kteorng balik. :)

so thanks kepada abg2 kakak2 faci yg sabar ngan kerenah kteorg yg cerewet bile nak bagi makan! haha. thanks sebb lancarkan pejalan kteorng! even ada yg kteorg xpuas hati :) thanks sesangt! :) semoga berjumpa lagi :)

You Might Also Like

0 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D