CHIPSMORE :)

1:18 AM



haha. apa kaitan chipsmore pulak lah lam entry nie! haha. senanye nak bagi tau nie. tadi qiela makan chipsmore. hhahaa. xde chip! boleh bayang? ala chocolate chip 2. ishh bengang je lahh! xnikmat nak makan. haha. okay dah cukup propa okay! auta je lebih nie. mana ada kaitan pown senanye. qiela xmakan chipsmore pown senanye! haha.

senanye ada kaitan ngan dak atas nie. haha. qiela panggil die chipsmore. okay first of all qiela nak kenal kan die kawan baru qiela! sngt cool. die ckp "aku nie muke je ganas, hati kiut" haha. xboleh bla kann sempoi dak nie! nie kawan aku selama 3 tahun nie. insyaallah. sama course kat PUO :) he's name is MUBARAK ABU MANSOR :) haha. sonok kawan ngan die! giler + mcm aku! haha. tadi jmpe time dafta haha. xsangke kau kann wahai mubarak! aku ikut je bontot hang! sbb aku blurr giler kan tadi? haha.

neway kan chipsmore. aku syg kau dah nie! haha. okay jgn nak salah sngke plak. syg sebagai kawan lah :) kau paling sempoi aku penah jmpe! haha. cter memacam! sok jmpe lagi n borak lagi bnyk okay! haha. hari first kenal kau pown aku dah rasa happy! hope our friendship will last forever chipsmore! haha.

You Might Also Like

0 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D