6:21 PM

qiela nk habaq nie! wahaha. blog dah berwajah baru! yehhoo.dapat jugak ap yg qiela inginkan :) puas hati walupun dari mlm semalam xtdo :) haha. tdo pkul 8 pagi tadi then bgun pkul 12tengah hari :) wahaha. bagus kann.. da la demam bagai. haihh kau nie qiela. hee~~ tapi qiela puas dapat blog cam nie! lama dah idam sebab jeles tengok blog org lain sume lawa2. last2 qiela selongkar sume tutorial yg ada kat google. haha. nie lah hasil qiela :)


oke qiela teringin sngt nk buat header transparent sendiri. tapi xpandai nk transparentkan gambar sendiri :( bila buat jew cam hampehh. sume xjadi. naik fed up pown ada! ggggggggrrrrrr! geram je. then qiela ckp nk jugak buat !lantak la xde gambar qiela pown. hihi. then then .. tadaaaa.. qiela dah ada header sendiri! hasil tangan qiela! hihi. korang tau xkenapa buruk kann? hhaha. mesti la tau, sebab nie 1st header qiela buat sendiri :) sumpah buruk tapi qiela puas dgn hasil kerja qiela. xpe. nanti qiela belajar lagi nk smooth kan header 2. 

ok readers. qiela nk pegi usya lagi tuto yg qiela belum tengokk. wahaha :)
nie qiela tunjuk header 2 kalau korang xnampak sangt keCOMOTan die. haha

oke memang comot abis! hahaha

You Might Also Like

0 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D