mana satu nie =='

8:49 PM

wehoo. qiela baru je belajat buat header. oke la ckit. tapi still xboleh nk buat transparent pnye sebab susah. qiela ada la buat beberapa nie. ==' dah buat bebanyak xreti plak la nk memilih! adoyy. cam ne nie? korang boleh tolong x? buat kan pilihan tuk qiela? hihi. tau sume xlawa! haha :) meh mehh tengok la.

header no 1 =)

header no 2 =)

header no 3 =)
tolong na.. hihi. kerjasama anda amat saya hargai. cewaahh! haha :)

You Might Also Like

4 COMMENT

  1. okeyyyyyy aku suka 2 ! <3 heeee :)

    ReplyDelete
  2. yg aku pakai sekarang la kann. hihi :)

    ReplyDelete
  3. aku suke yg nombor 3 tapi aku rase la kan tulisan LIFE IS FULL OF OBSTACLES tu better kau buat tulisan dia menegak and besar la. takyah nak senget senget. tp yg url blog kau tu okay la kalau nak buat senget sebab dia minor je. yg major tu your blog title kan. so let it stand dgn bergaya haha mcm ape je ayat aku. itu pandangan aku la kan tp kalau kau rase yg mcm tu dah okay, its up to you. blog kau, so kau boleh buat ape je yg kau rase okay. apehal tah tetibe aku nk kasi cadangan mcm la bagus sgt aku ni hehehe. kalau kau nk abaikan komen aku ni pun takpe, aku tak makan dalam pun. because again, its your blog, so you can do anything you like honey :)

    ReplyDelete
  4. wehooo. panjang lebar cik hazirah.. =) wahaha. thanks thanks.. menegak mcm no 1 kan? besar dah terserlah gitu.. xpe xpe. nk buat lagi esok. insyaallah boleh perbaiki kesilapan yg ada. thanks menegur.. :) loiikkie.. love..

    ReplyDelete

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D