jom join contest blog paling Wonderful

7:34 PM

wahhaa. kali nie nk update pasal contest yg di buat oleh.. NADIA JOHARY sebenarnye qiela di tag oleh ------> MADIEY dekat blog lagi satu. blog 2 simple n xde yg menarikk.. nk tengok picit sini <------- okay mmg simple n qiela xnk pertaruh kan blog 2. so qiela buat dekat blog nie. boleh kan kan. :) hihi. ok nak tau syarat2 menyertai contest nie? jom2 terjah sini plak --------> SINI :) HAHA. dah baca kew malas nk baca? xpela. qiela bagi syarat2 die kat sini la. senang kann.. :) hihi


Syarat-syarat penyertaan:

  1. Jadi follower DHIA'S BLOG.
  2. Blogger perempuan atau lelaki pon boleh join.
  3. Blog yang dikira 'WONDERFUL' tak kesah lah cantik ke, comel ke, smart ke, hensem ke, macho ke, pendek cerita, yang berjaya menambat hati aku gitu,..cewahh,..HANYA 1 BLOG TERPILIH SEBAGAI PEMENANG,...
  4. Buat satu entry pasal contest & DHIA'S BLOG. Tempek banner contest sekali.
  5. Tag kepada 5 orang blogger and make sure mereka tahu mengenai contest ini.
  6. Letak banner contest di sidebar blog anda dan link-kan terus ke entry ni.
  7. Setelah selesai, tinggal kan link entry anda mengenai contest ni di comment entry ini. Saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. Bermula 15 April 2011 sehingga 15 May 2011. Lama kan kan??gunakan masa yang banyak ni untuk hias blog korang supaya jadi Wonderful! okay??



ok dah baca? nk join ke? hihi.  jomjom.. adess.. bab tag org nie la qiela xsuka. tapi dah syarat kann. ok ok. qiela kena la tag jugak kann. :) hihi.
4. ATEN

OK OK. haha. dah cukup dah syarat2.. :) wehoo.. good luck to others! bye bye..

You Might Also Like

2 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D