confuse UITM ke POLITEKNIK =='

8:08 PM

click tuk tumbesaran =)

ok korang tengok tengok! pergghh! qiela dapat interview tuk course seni bina n seni reka kat UITM! gggrrrrr.. qiela mmg apply pown kat UPU :) tapi tapi. kalau korang baca entry nie kann.. CLICK SINI. korang dah tau kann cm ne? adoyy. qiela pown xtau nk ckp ap nie. :( tadi dah tnye papa. die diam jew.. lagi la qiela confuse nk pegi ke x interview 2! ggggr! tapi tapi. kawan2 qiela sume suh qiela pegi. HAHA. sebab ada yg xdapat panggilan interview nie. so dorng ckp bukan senang nk dapat interview UITM! haha..

click tuk tumbesaran =)

ok qiela ada 2 acc faebook :')

confuse =='

ok kalau korang nk tau la kann qiela confuse sangt2 skrg nie! qiela mmg nk masuk U! but papa ckp masuk poli je. ==' xtau la mcm mne nie. bila tnye tadi diam jew. adoyy. menambahkan kegerunan qiela jew. ==' hope papa bagi la qiela pegi interview nie. sebab bukan semua org beruntung dapat interview nie =)

psstt qiela nk masuk! kalau boleh dgn mr. ARIF AIMAN! hihi =)

You Might Also Like

8 COMMENT

  1. Kalau dah rasa suka benda tu, ambik je..Peluang datang sekali saja..Kalau nak ikut cakap orang lain , susah..Lebih baik ikut hati...

    ReplyDelete
  2. nelly : hoho. qiela xminat nk sambung form 6 :)

    umat manusia : yup2. tapi tah la ==' nantikan keputusan qiela next entry hihi =)

    ReplyDelete
  3. yelah qiela betul ckp UM tu..ikut kata hati..bukan senang nak dapat kos tu.. pegi je interview tu..mana tau rezeki qiela interview tu qiela lulus..kos tu ijazah kan??memang untung lah kalau qiela dapat..yg penting pegi je dulu,,lulus ke tdk tu kemudian cerita..buat la solat istikharoh..

    ReplyDelete
  4. pergi je kak. better pergi dari tak pergi. dapat ke, tak dapat tu lain cerita. :) just beri pendapat saya.

    ReplyDelete
  5. i think it's better to follow ur heart,. Good luck! ^^

    ReplyDelete

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D