happy belated birthday ATEN (!)

1:43 AM

assalamualaikum..


HAPPY BIRTHDAY! SEBELUM TERUS BACA BUKAK LAGU NIE DULU =)


.
.
.
.
.
.
.
.
.
ok nk memperkenalkan =)

sorry amik pic xbagi tau =)
*COMEL gila aten!

entry kali nie khas tuk ATEN AZHAR yg dah menyambut ulang tahun die yg ke 18 =) sebenar nye qiela sedikit kesal sebab terlewat buat kan entry khas nie untuk die. aten nie sangat lah comel! qiela suke tengok gambar2 die. sangat2 sweet! bukan memuji sebab birthday die. but betul. dari 1st time qiela tengok die qiela dah mcm jatuh hati. haha. dah mcm BF/GF plak dah. ok jgn serong ye kawan2. jatuh hati sebab muka die terlampau cute! sweet n comel! wah wah. pujian bagai. *lagi skali bukan sebab post entry nie lambat dipost kan ok :) mmg ikhlas dari hati qiela. bila baca blog die. qiela teringin nk kenal ngan die sesangat! wah wah. hee~~


qiela pown add la die kat FB.. mula knl ckit2. tapi xbnyk! even xbnyk tapi qiela mcm dah lama knl die. haha. hari 2 masa qiela ckp dapat interview n comfuse nk pegi or x. die yg bnyk nasihat sume :) n sepatut nye tarikh interview qiela sama ngan birthday aten. tapi qiela xpegi sebab qiela rasa xboleh bawak course 2.==' die ada ckp.. " All the best! Jdkan interview tu sukses as birthday present utk aten. Haha tetibe kan :p" masa 2 baru je knl. xtau lagi latar belakang sume. HAHA, lawak la. =) bila qiela xpegi. qiela dah missed nk bagi hadiah 2 kat aten.. smlm qiela janji nk buat entry khas tuk aten tapi qiela xtau mcm mne leh lupa! damm! qiela rasa teruk gila la! 


mcm mne la qiela boleh lupa sume nie==' SORRY aten. betul2 rasa serba salah gila! aten nie boleh lek cool je. adoyy.. qiela betul2 risau die cam 2 plak. =='




sebagai penebus salah qiela. qiela buat nie khas tuk aten sorng jew! hihi :D sebab aten budak comel! :)

nak masuk jugak! =)

my wish for you =)

sumpah hodoh gila! =)

sorry la memang BURUK + HODOH gila! qiela tau xspecial pown. tapi qiela buat bukan terpaksa.. qiela buat dgn ikhlas walaupun lambat =) hope aten suke! :)


mungkin aten xnmpk kowt tulisan 2.. hihi. almaklum la. tulisan CAKAR AYAM! hihi :) ok2. qiela wish kat bawah k :)


 all the best in your life!
 kekalkan kecomelan anda!
 never 4get me!
 happy always!
 semoga ap yg dicita citakan oleh aten akan tercapai =)

HAPPY *balated BIRTHDAY ATEN (!)


ada senyuman untuk aten =)






ikhlas dari qielazman =)
hope aten suka entry qiela nie =)
kalau buruk sorry tau tau =)
qiela xpandai sngt bab2 nie =) 
hihihi.. harap sngt kita dapat jmpe =)

You Might Also Like

7 COMMENT

  1. ya Allah qielaa ! susahhnyee sampai siap tulis2 bagai . thanks Qiela . speciall sangat ! aten appreciate sangat dgn ape yang qiela buat ni . terharuuuu sangat2! thanksss :D

    ReplyDelete
  2. xde mende pown aten ==' sngt2 simple gila! sebab qiela mmg xpandai nk melukis bagai! setakat nk melukis banggunan. plan 3d qiela boleh. bab2 nk lukis cantik bagai xde la :) hihi. nie je qiela mampu nk bagi kat ATEN ==' huhu. sorry lambat ok :(

    ReplyDelete
  3. :)

    baiknya sahabt macam ni..
    untung aten azhar dapat kawan macam qiela. :)

    ReplyDelete
  4. hihi. KSP.. ok2. nanti bila birthday bagi tau. qiela buatkan :) HAHA..
    PENYU : thanks :)

    ReplyDelete
  5. hoho. insyaallah la. sebab kalau bulan 10 tu. wehooo. mybe dah bz la kowt.. dah sambung study kan :) hihi. insyaallah. qiela xjanji tau ksp? :)

    ReplyDelete

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D