Sehari harian aku hidup lifeless ! \ merapu /

3:49 AM

3.33 AM | 11 dec 2011

Assalamualaikum, hei readers. Bersawang berhari dah xupdate. Mungkin xde cerita. Tapi hari nie. 
Mcm nak cerita tapi xtau cerita apa. Pelik ? So do I guys ! Hahaha merepek dipagi hari.
Disaat semua org lena dibuai mimpi indah dan juga mimpi ngeri ! haha kesiann sampai ngigau !
Tadi adik aku tah ckp bahasa apa! Tekezutt aku terus aku blahh pegi hall tengok tv ! Hahaha !
3 hari dah tinggal kan blog, sshuhhh shhuhh lelabah nie, semak je nak ada ! haha aku nak cuci sekarang !
Berambus get lost fulus ! Hahaha nyahh kau dari blog aku ! dushhhh ! amek kau ! haha :)

Actually nak cerita 3 hari xupdate nie. Tapi sumpah xhingat apa pown kecuali smlm ! haha..
Yes aku mmg PELUPA ! sampai kan ade yg panggil aku nenek. Hahaa aku mmg xnafi kan!
Perkara berjam lepas pown kekadang aku dah xingat kowt =.='' pelupa nye aku nie kan ? 
Dasat dasat ! kalah org nyanyuk ! hahaha teruk bebeno dah ! dari dulu okayy ? =.=''
Tak tau lahh aku mkn apa sampai lupa teruk giler kowt ! Tak caye ? mehh tnye kwn2 aku nie ha! 
Mmg sumpah lerr aku xingt apa jadi due hari lepas. Kalau aku ingat aku selit kan lam entry nie !
Hahaha mcm ade yg nak baca je pown enn ? Perasan lebih ade readers tetap ! hahaa


Tak de motif sngt aku tepek gambar nie ! haha ehh tapi suke hati aku lahh. Blog aku enn ? haha
Okay sejurus aku letak gambar nie tepek buat DP fb ! Ade due org dok puji gambar nie lawo ! haha
Okay bukan nak bangga tapi happy. Alhamdulillah ciptaan Dia :) Bersyukur.
Okay itu bukan lahhh MOTIF sebenar aku menaip pepagi bute nie. haha kalau itu lah motif !
Okay sngt buang masa nak cerita keHODOHan aku nie. hihi :)

Banyak sngt aku mengarut mencarut. ehh ade ke aku mencarut. ouhh DILARANG sama sekali. 
Tengok aku merepek lagi sambil layan 90210 and lagu blog nie, feuhh sngt jiwang en ! aku suke !
Okay dah STOP merepek qiela, org dah mula nak pangkah blog kau ! hihi hihih okay okayy.
I will start it okay my dear dear readers :) *mcm bnyk sngt nak baca

Smlm [ 10/11/2011 ] tetibe bapak aku rajin sesangat nak bawak keluar mkn. heuuww ! 
Sangat heaven okay ! sbb dah LAMA giler kowt xmkn semeja ! mmg sngt lama ! setahun agaknye.
Ehh entah aku xingat ! haha tapi yg pasti lama sbb adik aku dok MRSM ! Jarang balik umah.
Amik kau melantak semua total rm176.10 ! Haha mknan okay sngt xbest giler !
Ikan stim xmasak ! Isi melekat dekat tulang. Tauke mcm gelabah sngt lahh ! ishh menyampah !
Berlagak nak mampos kowtt, recommend semua lauk last2 TAK sedap pown okay !
tapi bersyukur dpt isi perut yg sngt lapar okay ! Aku abis nasi sepinggan tu dulu.
Hehe sedar2 aku boleh ckp " ehh asal qiela mkn laju sngt nie! " haha Malu senanye ! 


Okay motif lagi sekali aku tepek gambar nie ! haha senanye nie gambar aku amek tadi !
Masa tunggu bapak aku siap semua, sempat lagi kann ? haha biasa !
Sbb aku rasa dah lama sngt xde gambar baru dlm fb aku tu, kesian asyik gambar sama ! haha
Sampai kan aku pown rasa bosan ! So amik kesempatan lahh kann ?? Dah siap lelawa nak kuar.

Berbalik tujuan, aku senanye tengah fikir apa aku buat 2 hari lepas nie =.=''
Ya Allah pelupa nye lahh aku nie wehh ! Kekadang nak je ketuk kepala nie. Melampau sngt pown !
Haa okayy mmg aku dah xboleh nak ingat langsung ! Sebenarnye nie lah tujuan aku berblog !
Aku nak cerita kan kesah hidup aku supaya aku xlupa! Ye aku mmg pelupa !
Tapi bila aku boleh tengok balik cerita2 dlm blog nie aku baru ingat apa jadi.

Kekadang kan aku fikir jugak, aku nie BERPENYAKIT ke wehh ! Aku takut jugak.
Dulu aku kerap sngt sakit kepala, setiap hari okay ! dan dari dulu lagi.
Rambut aku kalau gugur bukan sehelai dua ! Mcm aku pegang sekali aku tarik. perggh penuh !
Penuh tapak tangan aku tu, hmm korang xfikir ke apa yg aku fikir nie ? Aku takut.
Tapi aku selalu doa agar xde pape, aku xnak susahkan sesape. Bia lahh aku je yg rasa. 
Heheh ehh apesal tetibe jadi cter sedih plak nie ! =.='' Huhu

Okay dah cukup kowt cerita nie, ade lagi tapi aku rasa mcm nak buat entry esok plak lahh :)
Hihi biar xbersawang kann ? So fellas ! Terima kasih membaca okayy ? :)

p/s : She's a strong girl who keeps her stuff in line. Even when she have a tears going down her face. She manage to say " I'm fine " :')

You Might Also Like

0 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D