#8 - Nothing special.

9:34 PM

Heii semua, senyap sunyi je kann blog nie dari ritu. Okay sangat xde mood. -____-
Entah lahh, smlm [01/12/2011] seharian xde langsung text or call. Entah lahh, entry lepas okay je kan ?
Tak tau mana, punca apa sebab. Okayy kteorg mmg suke gaduh tanpa sebab kowt =.=''
Smlm die on qiela plak xon. Haa bagus lahh tu, mybe die xreply my text coz xdpt skype smlm.
Okay smlm mmg bz and xde masa nak pegang laptop malam tu. ergghh ! kalau kau fhm -___-
Bukan sengaja pown. Hmm lps tu text xberbalas. Okay mungkin marah or what and I'm crying all the night.
Sampai lahh tertido sambil bukak lagu bagai, abis battery fown. hmm xpelahh pasrah je utk sehari2 nie.
Tadi awak call en sayang ? Sorry sangat xde mood nak angkat. 24 jam awak xde respond. 
Okay fine saya sangat sakit hati ! Mcm saya xwujud and sesuka hati awak je bile2 nak contact.
Who am I for you dude ? Erggghh ! Then bila xangkat and I send "sorry malas nak angkat"
And u said what ? "la, ny psai ap plak..klw owg x contact langsung..jgn dowk tnya psai ap na..k.salam.."
Okay fine, seharian awak xreply text saya boleh pulak. nie baru xangkat call -___-
I'm enough ! I'm tired ! And fucking hell I'm really tired okayy -___-
Okay we'll see sampai bila u want this. 

Nak hilangkan diri buat seketika. byee :'(

p/s : Dalam masa 24jam boleh ubah segalanya dgn sekelip mata :'(

You Might Also Like

0 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D