Review : Follower ke #555 (Tq semua follower)

10:44 PM



Alhamdulillah, follower dah capai ke tahap nie. Syukran, tocei, terima kasih, shei2 and thanks to all my follower ! Kalau tak de kome kome dan anda anda. Mmg aku nie menaip untuk diri sendiri jelahh. hahaha ^___^

Okayy today nak bercakap pasal follower yang bertuah ! Beliau adalah sis Hanis Izzati Hasbullah, yeayyy congrats menjadi follower bertuah #555 !

Sebagai ganjaran, qiela nak kasi sis header dengan footer percuma and akan review blog. Tapi bab header dengan footer qiela tangguhkan dulu sbb sis mintak qiela renovate satu blog. Nak tukar template katanya. So qiela buat header simple :)


Simple, tapi alhamdulillah sis suka. Pagi2 dah bukak lappy siapkan header free nie. Lepas tu terus shoot pegi KL. Malam dah balik umah plak menaip entry, amboii penat kemain nie -__-

Tapi demi follower ku yang tersayang dan tanda penghargaan.

Okayy okayy jom Qiela nak review blog sis Izzati :) *maap qiela bukan terror sngt*
  • okay bab intipati sari dan kandungan blog tu, agak memuaskan. Bukak2 best je mata memandang.
  • wane pastel sngt sejuk mata memandang. mmg sesuai :)
  • bahagian side bar yang sangat kemas ! Dan walawehh cantekkk ^__^
  • walaupun guna windows template, tapi tetap nampak cantik
OKayy tu jelah yg qiela boleh commentkan pasal follower ke #555 nie, sbb xde yang boleh nak ditegur. Semua nampak elok dimata Qiela. Sebenarnya lama dah qiela follow blog sis tu. hehehe :)

Okayy memandang sis nak tempah template dan selanjutnya dengan Qiela. Tak perlu nak comment banyak. Tunggukan renovation dari Qiela okayy ? Sbb skrg nie tengah bz nak tamatkan Latihan Industri. Kira mcm final untuk setiap sem kan ? Qiela lps abis Latihan Industri nie kene buat presentation, report akhir semua. So tu sbb Qiela bnyk tangguhkan dulu tempahan.

Neway tq kepada semua follower ! Tanpa anda siapalah Storylifeofqiela nie :)

**pstt dalam waiting list dah ade 3 org nak menempah. aiyooyoo lepas abis presentation mmg kene struggle siapkan tempahan. 

doakan Qiela berjaya ! 7mei nie Qiela buat presentation ^___^

Qiela berhajat nak bagi hadiah free buat semua follower ! Nantikan ye ? :)


You Might Also Like

2 COMMENT

  1. terima kasih qiela...dah dpt header cunss,sudi review blog pula...gudluck untuk presentation.. kita geng politeknik malaysia rupanya..yeahh:)

    ReplyDelete

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D