Review header

1:29 PM


Alhamdulillah ! akhirnye aku berpuas hati jugak lahh dgn new interface blog nie
Even xseperti yg aku harap kan, maklum lahh masih baru.
Nak buat lelebih mcm senior pun xpandai jugak ! But alhamdulillah !
Apa yg aku nak ade lahh siki2 alement nye utk new interface nie.

Daripada hancur ritu entah bpe bnyk header aku buat utk blog nie ! wahaha
nak tgk ke ? mehh mehh sile tgk bpe bnyk k :)


#1
#2

#3


#4


tgk berapa bnyk aku edit semua header nie, payah okay payah ! 
Payah nak dptkan ape yg aku nak sebenarnye.
Ada masa aku akan upah seseorg utk redesign balik blog aku nie
Setakat nie agak berpuas hati sikit lahh . haha 

#5

And the lastly aku buat animated header yg PERTAMA ! not bad but still.
Need more skills okay ! Belajar dari bawah kan :)

Okay itu je utk hari nie review pasal header.


*Class dari pagi xde, start class pukul 4kejap lagi. malas -__-




You Might Also Like

0 COMMENT

feel free to drop a comment?
will be appriciated! :D